Logo

Ukens selger: Katies Klesskap

Besøk butikken: Katies Klesskap

Stilen min kan i beste fall beskrives som schizofren' sier Kathrine som har hatt shopping og mote som favorittsyssel i mange år.

Fortell om deg selv, hvem er du?
Jeg heter Kathrine, er en 31 år gammel Tromsøjente som er gift og har en nydelig liten sønn på snart 2 år. Jeg er utdannet jurist og jobber i det offentlige. Har bestandig (altfor) mange jern i ilden, enten det er oppussingsprosjekter i heimen, maling, baking, håndarbeide eller Epla-butikken min - alt skal jo gjerne foregå i de få fritimene jeg har på kveldstid når sønnen vår har lagt seg.

Shopping og mote har imidlertid vært mitt favorittsyssel i mange år, og det er derfor det nå tyter ut av skuffer, skap og pappesker. Mye av det jeg har til overs går til Fretex, slik at jeg kan selge de fineste klærne med god samvittighet:)

Jeg har to butikker her på Epla: Katies Klesskap (http://epla.no/shops/katiesklesskap/), hvor jeg selger klær, sko og accessorier som knapt har vært brukt (men som likevel har vært elsket), og Katie Art (http://epla.no/shops/katieart/), hvor jeg legger ut mine store og små fargerike kunstverk.

Beskriv din stil!
Stilen min kan i beste fall beskrives som schizofren. Jeg er ekstremt glad i vintagekjoler, spesielt de som stammer fra 50-tallet. Kler meg gjerne i søte og feminine bluser med knyting, blyantskjørt eller dressbukser og omslagskjoler med fargerikt mønster, men kan også kjøre den mer rocka stilen med jeans og t-skjorte, med en innsvinget dressjakke og høye hæler til. Jeg kan gjerne skifte stil fullstendig fra dag til dag - det er humøret som bestemmer. Jeg er som regel altfor dårlig til å bruke accessorier, men kompenserer ved å ha en relativt imponerende veskesamling :)

Har du noen stilikoner?
Med tanke på hverdagsstilen synes jeg Alexa Chung kler seg i mye bra. Hun ser alltid avslappet ut, enten hun kjører superfeminin eller androgyn stil. Hun er litt "snuppete" og det liker jeg. Skal jeg på fest henter jeg gjerne inspirasjon fra den fantastisk vakre Dita von Teese. Elsker den gjennomførte stilen hennes, og den er veldig meg. Hvis jeg virkelig skal kjøre 50-tallsstilen, henter jeg også mye inspirasjon fra TV-serien Mad Men - der finner man virkelig kjoler å sikle over! Og, selvfølgelig, man kan ikke snakke om stilikoner uten å nevne Jackie O. Perlekjeder og store solbriller går aldri av moten!

5 ting som gjør deg glad?
Smilet til sønnen min. Armkroken til min kjære. Solskinn. Å shoppe på salg. Soft-is.

Hva drømmer du om?
Jeg drømmer om å ta med meg min lille familie og flytte til et stort hus i landlige omgivelser, hvor jeg kan drive for meg selv og fremdeles ha masse tid til overs. Huset må være så stort at det er plass til et digert kjøkken og et eget hobbyrom. Det hadde heller ikke vært feil å kunne ha en liten vintagebutikk midt i sentrum, samtidig som jeg stiller ut bildene mine på et lokalt galleri. Jeg drømmer også ofte om å en dag få så god råd at vi kan jobbe 4 dager i uken og ha langhelger hver eneste helg - som kan brukes til akkurat det vi har lyst til.

Velg ut tre ting fra butikken din og fortell hvorfor du liker dem så godt.
Denne polkadot-kjolen - troner øverst på lista. Den er helt perfekt - akkurat slik en 50-talls vintage kjole skal være. Den er superfeminin, med et fantastisk snitt! Jeg kan trygt si at det skjærer meg litt i hjertet å skulle kvitte seg med den, fordi jeg tror det blir vanskelig å finne en slik kjole igjen. Dessverre er den for liten for meg, og jeg tror jeg skal få jobbe hardt med å noen gang komme inn i den - derfor håper jeg at den får et godt hjem et annet sted.

Denne råkule 50-tallsinspirerte kjolen - må også nevnes som en favoritt. Jeg elsker de små søte hodeskalle-kaninene (selv om jeg jo skjønner at de er for spesielt interesserte - slike som jeg).

Til slutt må jeg gi de rosa sandalene - litt ekstra oppmerksomhet, fordi de fortjener det! De er så lekre at jeg ensten håper de ikke blir solgt - slik at jeg blir nødt til å beholde dem selv :)

Har du noen gode tips til andre som har butikk på EplaMote?
Gi så gode beskrivelser av plagget som mulig. Sørg for å nevne stikkord og størrelse i hovedbeskrivelsen, slik at det blir søkbart. Bruk så gode bilder som du har forutsetning til. Vær ærlig, og skriv det hvis plagget ikke er i perfekt stand! Ha tålmodighet. Har du en god butikk med gode produkter, vil salget komme etter hvert. Husk jungeltelegrafen - en fornøyd kjøper kommer tilbake og vil som regel fortelle en venn om butikken din.