Start din egen butikk på Epla!

Alle kan selge på Epla!

Butikk På EplaHåndlaget, EplaMote og EplaSamler kan du enkelt åpne din egen nettbutikk og være i gang med å selge på få minutter.

Det er trygt og enkelt og det spiller ingen rolle om du bare vil selge et par ting eller om du vil drive butikk.

Både privatpersoner, bedrifter og foreninger kan åpne butikk på Epla, så kom i gang allerede i dag!

Hvordan fungerer det?

Kredittkort Når du åpner butikken din på Epla bestemmer du selv navn, nettadresse og hvordan du vil motta betaling for tingene du selger.

Handelen foregår mellom deg og kjøper. Du trenger bare én butikk for å kunne selge på alle de tre sidene og alle dine produkter vises i din butikk uavhengig av hvilken avdeling de ligger i.

Hva koster det?

Betaling Det koster ingenting å åpne sin egen butikk på Epla, og du kan legge ut de først 10 produktene i butikken din kostnadsfritt. Etter dette koster det 2,50 å legge et nytt produkt ut i butikken din, og når du selger noe beregnes det provisjon på dette salget. Prisen er 15% av salgssummen.

Provisjonen beregnes fortløpende og du betaler på etterskudd. Du kan hele tiden følge med på provisjonen som er beregnet inne på Epla.

Start butikk!

Hva kan du selge på Epla?


Det du har laget selv

Håndlaget Håndlaget og egendesignet: Selg ting som du selv har designet og laget for hånd. Håndlaget omfatter produkter som er laget av, montert av, eller betydelig endret av deg. Dersom du har formgitt produktet, men det er laget/montert/trykket av andre kan du allikevel selge det i din Epla-butikk.

Kunst- og Håndverksmateriell: Under avdelingen Materiell kan du selge alle typer kunst- og håndverksmateriell.

Mote

Mote Selg nye og brukte klær, sko, smykker, accessoirer, vesker, makeup og annet motetilbehør til både kvinner, menn og barn.

Vintage: Mote med sjel og levd liv har en spesiell plass på EplaMote. Klær, sko, smykker og accessoirer som er over 20 år gamle og i god stand kan legges inn i vintage-kategoriene.

Samler

Stamp Samleobjekter: Om det er frimerker, mynter, fotballkort, bøker, DVDer, gamle kakebokser, antikke leker, sølvskjeer eller StarWars-figurer; selg det på EplaSamler.

Vintage og antikk: Ting som er over 20 år gamle og i god stand kan selges på EplaSamler som Vintage.

Bøker, musikk, film og spill: Du kan selge dine nye og brukte spill, bøker, tegneserier, CDer, LP-plater, DVDer og Blu-Ray på EplaSamler.


Registrer din butikk!

Steg 1 av 2

Har du allerede en Epla-konto, bør du logge inn først.

  • Denne e-postadressen er også ditt brukernavn
  • Våre vilkår, herunder standard avtale for Epla-butikk og generelle brukerbetingelser finner du her.
  • eller avbryt