Om Epla

I 2009 startet vi Epla fordi vi så behovet for et nettsted hvor man kan kjøpe fantastiske og håndlagde ting. Et sted hvor det er stort utvalg av produkter i alle kategorier, fra klær og interiørartikler til kunst og mat.

Grunderne bak Epla var bl.a. Siw Boine og Torunn Grønbekk, som har drevet og videreutviklet siden fram til 2011. Epla ble da en del av Aller Media AS. Fra 2015 ble Copyleft Solutions AS engasjert av Aller Media til å drive kundestøtte og noe utvikling og 1. januar 2018 tok Copyleft over Epla i sin helhet.

Siden oppstarten har Epla vokst seg større, og Epla-familien har blitt utvidet med søster-sidene EplaMote, EplaSamler og EplaMateriell.

EplaHåndlaget kan du kjøpe og selge Håndlaget og egendesignet: Selg ting som du selv har designet og laget for hånd. Håndlaget omfatter produkter som er laget av, montert av, eller betydelig endret av deg. Dersom du har formgitt produktet, men det er laget/montert/trykket av andre kan du allikevel selge det i din Epla-butikk.

Selg nye og brukte klær, sko, smykker, accessoirer, vesker, makeup og annet motetilbehør til både kvinner, menn og barn på EplaMote. Vintage: Mote med sjel og levd liv har en spesiell plass på EplaMote. Klær, sko, smykker og accessoirer som er over 20 år gamle og i god stand kan legges inn i vintage-kategoriene.

EplaSamler kan du kjøpe og selge  Samleobjekter: Om det er frimerker, mynter, fotballkort, bøker, DVDer, gamle kakebokser, antikke leker, sølvskjeer eller StarWars-figurer; selg det på EplaSamler. Vintage og antikk: Ting som er over 20 år gamle og i god stand kan selges på EplaSamler som Vintage. Bøker, musikk, film og spill: Du kan selge dine nye og brukte spill, bøker, tegneserier, CDer, LP-plater, DVDer og Blu-Ray på EplaSamler.

Det siste tilskuddet til familen er EplaMateriell hvor du kan selge og kjøpe alle typer Kunst- og Håndverksmateriell, verktøy og materialer.

Vi kan garantere deg små forelskelser, hver dag!