Om zndesign

ZN-design drives idag av Anita Eriksen Zagury (Merethe Mørkeberg Nielsen har for tiden permisjon). Produktene våre blir designet og produsert i eget røykfritt verksted i Oslo.

I tillegg til her på epla.no, kan du finne våre varer på "Skaperverket" i Oslo, "Akershus kunstnersenter" i Lillestrøm, "House of Foundation" i Moss og hos "Meg og Deg" på Kongsberg

Vi startet opp i 2003 med en kolleksjon barneklær, men har i ettertid utvidet vår kolleksjon av produkter med klær for dame og herre, i tillegg til et rikt utvalg av diverse tilbehør.

Vi har begge svennebrev i kjole-og draktsøm fra Lørenskog videregående skole, i tillegg til en master fra Institutt for klær og kostyme på Kunsthøyskolen i Oslo.

Normal leveringstid vil være 2-3 virkedager, men vi forsøker selvfølgelig å levere så raskt som mulig. Hvis du skulle være misfornøyd med varen har du 14 dagers angrerett i henhold til angrettloven. Ved en bestilling sendes en bekreftende e-post med et ferdig utfyllt angrerettskjema som vedlegg. Ved en eventuell retur, er du ansvarlig for porto.

Ved valg av "privat oppgjør", sender jeg en e-post med kontoopplysninger. Og når pengene er inne på konto, sender jeg varen.