Papirsymfoni

Papirsymfoni åpnet butikk her på Epla mars 2010

Da butikken ble åpnet solgte jeg kun kort, derfor navnet, men etter hvert kom også sygleden inn i butikken. Det aller meste av produktene er eget design. Det er skjelden jeg tar i bruk et mønster. Det meste blir til mens jeg holder på. Like spennende hver gang å se resultetet.
¤¤¤
PAY PAL
Viktig informasjon til deg som ønsker å bruke Pay Pal som batalingsmåte. Det hender at det er vanskelig å komme gjennom med Pay Pal. Skulle du oppleve at du ikke kommer videre når du bruker Pay Pal så velg heller "privat oppgjør" som betalingsmåte. Da får du en betalingsinformasjon fra meg hvor du da kan velge å vippse eller å betale via nettbanken din.
¤¤¤
For å lettere finne frem til det du ser etter kan du titte i menyen til venstre. Der kan du klikke deg inn i de forskjellige kategoriene.
¤¤¤
Gave?
Om du ønsker at jeg skal sende direkte til den som skal ha gaven så er det bare å gi beskjed. Jeg pakker pent inn, setter på gavelapp og skriver det du ønsker på lappen.
¤¤¤
Betalingsmåte: Hos meg kan du bruke Vipps!
Klikk på "om butikken" for mer informasjon.
¤¤¤
Alt er laget i røykfrie omgivelser. Det er heller ikke hund eller katt her for dere som har allergi.
¤¤¤
Jeg har også butikkene Vinterdrakt http://epla.no/shops/vinterdrakt/ og Siljestuen http://epla.no/shops/siljestuen/ her på Epla.
¤¤¤
Hyggelig at du tok turen innom meg. Lurer du på noe kan du skrive til meg siljery@online.no

*.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.* *.*

Produkter

kr 345,-
kr 295,-
kr 395,-
kr 445,-
kr 395,-
kr 395,-
kr 395,-
kr 340,-
kr 395,-
kr 285,-
kr 285,-
kr 285,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-
kr 60,-