MinSin

Tekstiler og stæsj.

MinSin har blitt min lidenskap, det å skape noe som blir satt pris på - er upriselig.
Mine tanker går daglig til design, da gjelder det ikke kun klær, men hverdagen rundt oss. Det skal fungere. Det er også tanken bak klærne, man skal føle seg fin samtidig som komfortabel. Det har blitt mye kjoler og jakker til damer,
men begynner å få tryllet frem en liten barnekolleksjon også.

Ønsker du deg MinSin i kjolegarderoben?
Små tips før bestilling.
Ullkjolene, spesielt i "tovet ullstrikk" kan med stort hell kjøpes en str mindre en du vanligvis ville gjort. Stoffet gir etter, samt at det er pent hvis kjolen sitter over bysten.
Når det gjelder kjole i silke er det din faktiske str som gjelder. Stoffet gir ikke etter, samtidig er det peneste litt ledighet. Kjolen har belte som likevel får frem midjen.
Kjolen i lett ullklede som "Vilde" er et sted mellom disse kvalitetene når det gjelder tøylighet, den har også belte i livet.
Pulsvarmere og ullkjole har MinSin sin gjenkjennelige chiffonkant.
Samtlige kjoler har prinsessefasong og båthals. Ett ledig og bevegelig snitt. Lengen på kjolen er til knærne, glidelås bak. Dette kan gjøres om etter kundens ønske. Mer info om hver kjole finnes hvis du trykker på bildet.
Sys i str 36 til 54.

"Ferdige produkter" sendes straks etter bestilling.
"Bestillingsprodukter" tar ca. 14 arbeidsdager før sending. Ta gjerne kontakt før bestilling, da kan vi se sammen om valg av farge og kvalitet er tilgjengelig

Ved forespørsel før kjøp, kan du bestille valgfri størrelse og farge av alle modeller.

MinSin har også tekstiler til hjem,
se kategorien "Lun hygge".
Målene kan avvike noe, da brikker og løpere blir håndskjært.

For mer bilder og oppdateringer -

minsin.no

Instagram: minsin_fashion

Produkter

kr 500,-