Mimmi gull og sølv

Mimmi gull og sølv

Mimmi gull og sølv drives og eies av Marie-Louise Heigre.
Jeg er utdannet gullsmed og emaljør og har jobbet med gull, sølv og emalje i mange år. Min filosofi er at alle som vil bør få designe sine egne smykker, og jeg har valgt å satse særlig på å gjøre om barnetegninger til smykker. Valget er ditt! Se eksempler her i butikken. Jeg har også min egen designkolleksjon "Link" i sølv og emalje som er tilgjengelig på bestilling i en rekke farger. Velg mellom anheng, mansjettknapper, halskjede, ørepynt, ring eller armbånd.
Jeg jobber primært i gull og sølv, med og uten emalje. Jeg kan også ta på meg reparasjon og oppussing av gamle smykker.
Hovedkonseptet mitt er å gjøre smykker av barnetegninger. Jeg har selv to barn og innser viktigheten av å bevare barnets tidlige kunstverk for ettertiden.
Dersom du er interessert i å overraske en mor, far, besteforelder eller hvem som helst andre med et unikt smykke basert på en tegning ditt favorittbarn har laget, kan du begynne med å sende meg en mail med tegningen scannet. Skriv litt om hvordan du ser for deg smykket: Skal det bli en ring, anheng, mansjettknapper eller ørepynt? Gull eller sølv? Emalje eller ikke? Valgmulighetene er mange, og sammen sørger vi for at smykket du velger blir unikt og akkurat slik du vil ha det.
Har du andre ønsker eller idéer, nøl ikke med å kontakte meg for en prat.

Produkter