Om Gone Fishing

Et sted på sørlandet sitter en mamma og syr. Hun er hekta, så hun har ingen valg. Symaskinen durer. Spisebordet rister. Rundt henne ligger stoffer, trådsneller, sakser, et og annet matpapirmønster. Inni hodet hennes flakser ideene rundt i en vill kamp for frihet. De kjemper om å få komme først i køen, de vet at ikke alle får sjansen. Mammaen er overveldet over mulighetene som finnes i dette fantastiske mediet. Hun har skjønt det nå. Alt er mulig. Symaskinen tryller!
Men så var det tiden. Tiden som alltid er for rask, dagene som alltid er for korte. Hvem vet hvor mange av ideene som får se dagens lys? Den som venter, får se. Den glade mammaen kaster seg over enhver sjanse til å lage vakre ting. Her kommer nok mer!

Så hyggelig at du har funnet butikken min! Det gjør meg glad:)
Ta gjerne en kikk og se om det er noe du liker. Vil du kjøpe noe, kommer smilet mitt frem og jeg løper for å stelle i stand en søt liten pakke til deg. Jeg prøver å være effektiv, så du kan få den i postkassa innen noen få dager.
Er det noe annet du vil ha, som du ikke finner i butikken men som du tror symaskinen min kan trylle frem (andre størrelser, farger, pynt, kombinasjoner eller helt nye produkt), må du ikke være redd for å spørre! Jeg blir glad for alle henvendelser:)

Alt du finner i butikken min er designet og sydd hjemme i stua. Heldigvis har jeg en mann som godtar at symaskinen aldri blir ryddet vekk, og som syns at symaskinduring er en koselig lyd. Som til og med oppmuntrer meg til å sy, de få gangene jeg ikke kommer i gang. Flaks for meg, og for ideene som prøver å komme ut.
Alle materialene jeg bruker er nye, rene og pene. Stort sett. Innimellom dukker det opp en stoffbit fra min tantes loft, eller et sengetøy fra en mormor. Når dette skjer skriver jeg det i produktbeskrivelsen sånn at du vet om det.

Jeg er en mamma som syr. Det er hobby, engasjement og enorm skaperglede; men minimalt med relevant utdanning. Jeg lager mønstrene mine selv, og kan ikke garantere at det jeg lager hadde passert noen skredderprøve, for jeg vet ikke hva skreddere forventer. MEN, alle plaggene er testet i bruk, og i mye bruk, så jeg vet at de faller ikke fra hverandre. De tåler mye bruk, og ser bra ut, og jeg håper det er flere enn meg som synes det er godt nok!

Har du kjøpt noe du ikke er fornøyd med, gi meg gjerne en tilbakemelding. Om jeg ikke strekker til på kundeservice eller kvalitet på produktene, vil jeg absolutt gjerne vite det! Ris og ros blir takknemlig mottatt.

Er du av den observante typen, har du sikkert lagt merke til de sjarmerende jentene som poserer på noen av bildene. De stiller villig opp så lenge det innebærer en sjanse til å danse på spisebordet:)