Ediths ditt&datt

Hei og velkommen til min butikk.

Her har jeg samlet både retro, gjenbruk, nytt og brukt. Jeg håndplukker varene og kjøper mest med hjerte og minst med selger-blikket, og jeg legger ut ting jeg selv kunne tenke meg å kjøpe.

Jeg har en Epla-butikk til, hvor jeg har alt av egenprodusert håndarbeid. Besøk den gjerne: https://www.epla.no/shops/edithshandarbeider/

Nettbutikken min eksternt, heter: http://ediths-ditt-datt.webnode.com
Kikk gjerne innom - her har jeg samlet absolutt alt jeg selger.

Jeg har også et lite "show-room" hjemme, du er hjertelig velkommen innom for å ta en titt. Husk: Det er ingen kjøpeplikt, men du må ta kontakt på forhånd for å sikre deg at jeg er hjemme.

Finner du noe du liker blir jeg glad om du trykker på det lille hjertet på siden!

Jeg bruker både VIPPS og PayPal som betalingsmåte. Vipps: 90646079.
PayPal er en enkel og trygg betalingsmåte og varen blir sendt første virkedag etter bestilling. Du handler på vanlig måte med ditt kredittkort - bruk Vipps!
Jeg sender da varen når betaling er inne på min konto. Du er også velkommen til å kontakte meg om du har noen spørsmål. Se i venstre marg under "send en melding".

Levering: Jeg bor på Nesbru i Asker og jobber i Oslo sentrum, så noen ganger går det faktisk an å levere personlig, eller at ting kan bli hentet. Her er jeg fleksibel! Ved sending i Posten: Jeg pakker godt og sender på rimeligste måte - jeg bruker både Posten/Bring og Meg-til-deg-tjenesten, alt ettersom hva som lønner seg for deg.

Velkommen til handel - håper du finner noe du liker. :-)

Produkter i kategorien Hyller