Ediths ditt&datt

Hei og velkommen til min butikk.
Her har jeg samlet både retro, gjenbruk, nytt og brukt. Jeg håndplukker varene og kjøper mest med hjerte og minst med selger-blikket, og jeg legger ut ting jeg selv kunne tenke meg å kjøpe.
I det siste har det blitt mye nytt - jeg har startet nettbutikk og kjøper inn varer jeg liker fra Sverige, England, Danmark og Nederland. Jeg har også lagt min elsk på norske, vintage emalje-smykker. De gamle gullsmed-mesterne kunne sine saker.

Jeg har en Epla-butikk til, hvor jeg har alt av egenprodusert håndarbeid. Besøk den gjerne: https://www.epla.no/shops/edithshandarbeider/

Nettbutikken min eksternt, heter: http://ediths-ditt-datt.webnode.com
Kikk gjerne innom - her har jeg samlet absolutt alt jeg selger.

Jeg har også et lite "show-room" hjemme, du er hjertelig velkommen innom for å ta en titt. Husk: Det er ingen kjøpeplikt.

Finner du noe du liker blir jeg glad om du trykker på det lille hjertet på siden!

Betaling: Vipps 90646079, konto-overføring (5114.68.27148) eller PayPal.

Levering: Jeg bor på Nesbru i Asker og jobber i Oslo sentrum, så noen ganger går det faktisk an å levere personlig, eller at ting kan bli hentet. Her er jeg fleksibel! Ved sending i Posten: Jeg pakker godt og sender på rimeligste måte - jeg bruker Posten/Bring og sender normalt neste dag - men alltid innen rimelig tid.

Velkommen til handel - håper du finner noe du liker. :-)

Produkter

kr 275,-
kr 250,-
kr 75,-
kr 399,-
kr 95,-
kr 125,-
kr 290,-
kr 120,-
kr 250,-
kr 330,-
kr 150,-
kr 225,-