Om byBerit

Velkommen til butikken min! Her ønsker jeg å tilby glade, stilige og morsomme smykker. Jeg lager ting jeg kan tenke meg å bruke selv, og håper du også finner noe som faller i smak:) Jeg er opptatt av at pakkene fra meg skal være hyggelige å få, og pakker inn så smykkene skal være fine å få/gi i gave. Kvalitet er viktig, og jeg legger mye vekt på det. Skulle det likevel være noe i veien med produktet så ta kontakt!!!

Jeg er mest glad i å jobbe med sølv, stål, lær, stein og swarovski. Men jeg lager også en del smykker i rimeligere materialer. Da behøver det ikke å koste så mye for morsomt tilbehør til et antrekk.

Jeg lager armbånd og smykker i den størrelsen og fargen du ønsker på bestilling. Ta gjerne kontakt om du er ute etter noe spesielt!
Jeg kan også sette på anheng etter ønske.

Smykker laget av rent sølv er merket 925S.
Magnetlåsene jeg bruker er i rustfritt stål.
Alle produkter er nikkelfrie.

Jeg anbefaler ikke å dusje eller vaske opp med smykker/armbånd av skinn på.

Porto og forsendelse:
Porto for de fleste produktene er 25 kr. Du betaler porto kun for ett produkt, bestiller du flere produkter legges det ikke til frakt på disse. Dette blir registrert automatisk når du handler på epla.
Posten tar ekstra betalt for brev/pakker som er tykkere enn 2 cm. Brev over 2 cm koster 50 kr, dette gjelder f.eks. gaveesker og store ringer. Men jeg tar uansett porto for bare ett produkt.
Alle armbånd og smykker leveres i gavepose. Dersom du ønsker det kan du kjøpe til gaveeske.
Smykkene sendes forsvarlig pakket, i boblekonvolutt eller eske.

Betaling:
Du kan velge betaling via "PayPal" eller "privat oppgjør".
Dersom du velger PayPal, kan du enten betale via PayPal-konto eller du kan bruke kredittkort direkte. Du behøver altså IKKE ha PayPal-konto for å betale med kredittkort. Velger du dette betalingsalternativet, er betalingen registrert umiddelbart og jeg sender varene samme dag eller dagen etter.
Dersom du velger "privat oppgjør", sender jeg en mail med kontonummer. Du kan også velge å betale med Vipps, jeg sender informasjon. Velger du dette alternativet blir pakken sendt så snart betalingen er registrert.

Jeg har også en butikk på epla med produkter for barn. Her finner du bl.a. glade smykker og hårpynt. Mye av det passer også til spreke voksne som liker litt morsomme pyntesaker!
www.epla.no/shops/byberitforbarn

Du finner meg også på Facebook:
http://www.facebook.com/byberit