!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '260114911275459'); fbq('track', 'PageView'); -->

BeChained

Velkommen - så hyggelig at du titter innom!

Ringteknikken, som internasjonalt kalles chainmaille, er et flere tusen år gammelt håndverk som jeg synes er fantastisk morsomt å føre videre inn i vårt moderne århundre.

Jeg er opptatt av design og kvalitet i utførelsen av håndverket, og jeg går gjerne mine egne veier for å finne nye og annerledes måter å kombinere de ulike ringmønster. Målsettingen er å skape originale smykker i min egen stil, slik at du som kunde får smykker som det ikke går fem av på dusinet :)

Fordi jeg synes det er trivelig å gi litt tilbake, vil alle som handler hos BeChained motta et lodd per kjøpte vare. Den 1. i hver måned trekkes en vinner av et gavekort blant alle kunder fra foregående måned. Verdien av gavekortet vil variere, avhengig av hvor godt salget har vært. Lykke til!

Mitt hjerte banker varmt for dyrene! Derfor går en fast sum til Dyrebeskyttelsen Norge hver måned. Så når du handler, bidrar også du!

Etter en fullført handel, får du en personlig e-post i tillegg til den automatiske ordrebekreftelsen.
Det hender at jeg har et spørsmål eller tre ...

...........................................................................................................................................................................................................................
Noe du savner? Ønsker du deg noe som allerede er solgt?
Ta kontakt, kanskje jeg kan lage nytt til deg. Du kan sende en melding via butikken eller en direkte e-post. Foretrekker du å prate fremfor å skrive, så ringer du meg :)

E-POST: bechained@gmail.com
TELEFON: 48 27 13 08

BeChained er også på facebook, hvis du har lyst til å følge med på nyheter og korttidstilbud :)

Produkter