Ann Helens design

Ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på eller om du har noen tanker på hvilke type smykke du vil ha så samarbeider vi på det vet du:)

Her vil du finne alt fra de enkleste små smykker til de store og tunge brukskunst-smykker som jeg lager, alle blir laget med kjærlighet :)

Du vil også finne bilder jeg lager,små eller store.
Og du vil også finne ulikt tilbehør jeg strikker eller hekler.
Jeg bruker glass, krystaller, ferskvannsperler, skjell, dichroic-glass, håndlagde perler og sead-beads, kinesiske glassperler, folierte glassperler m.m. De fleste smykker har regulerbare låser. Øredobbene har ekte sølvkroker, eller de er nikkelfrie.
Syr freeform-teknikk, St.Petersburg-teknikk, tvinner smykker, snurrer perler og tråd, fletter, hekler og strikker smykkene.

Bruker farga tinntråd, effektgarn, fiskesene til å sy med, wire, vokset bomulltråd, lær, små kjettinger, knapper, støper ansiktsanheng i gips og bruker fimoleire i noen. ALLE SMYKKENE ER UNIKE..

Hanne Krogh, Lena Ranehag, Mari Maurstad,Siv Gørbitz , Lilli Bendriss, Elisabeth Andreassen, Vivian Storbukås, CharterHilde, Benedicte Adrian og Per Sorensen, Mikael Endless Nyhus er noen av de som har smykker jeg har laget:)

Produkter

kr 2800,-
kr 1150,-
kr 450,-