Om Ullværket

Jeg er ei Modum- jente, og her i bygda er vi så heldige å ha Blaafarveværket. Den er vi stolte av - og nettopp Blaafarveværket inspirerte meg til å velge navnet "Ullværket".

Med navnet vil jeg vise at jeg produserer noe på den gode, gamle måten;
Jeg håndtover produkter av merinoull og karda norsk lammeull.

Produktene blir flere og flere;
Tova sitteunderlag med mønster på den ene siden og navn/ tekst på den andre siden, kjeleunderlag, eggvarmere, pulsvarmere, sovemasker, hemmelighetsballer , tøfler med påsydde skinnsåler- og jeg har mye mer på trappene - så gled deg!

Sitteunderlaga er våttova for hånd - dvs at jeg ikke benytter nålefilting. Mønster og navn/ tekst slites derfor ikke bort ved hyppig bruk, men "nupper" forekommer. Det er jo ull. Disse kan lett nappes bort, og underlaga blir like fine igjen.
Jeg klipper aldri i underlaga, jeg "forsegler" kantene ved å tove godt - sånn at ikke fukt trenger inn og gjør stumpen våt.
Underlaga er såpass hardt tovet at de nærmest er fuktavvisende, så her skal du sitte tørt. Men skulle du dumpe en fuktig stump nedpå, - fortvil ikke- du blir iallefall ikke kald! Ull er vidunderlig sånn!

Disse er laga for å brukes -
bruk det i sofaen, på trappa, på tur, på sparken, på bakken, på akebrettet - ja, hvor enn rumpa plasseres! Det tåler de godt!!

Dersom du ønsker å bestille sitteunderlag med mønster og navn, er du hjertelig velkommen til bloggen min for å se ulike mønstre jeg har tova tidligere; (kopier linken under her, og lim inn - og vips så er du der!)

http://strikke-eos.blogspot.com/search/label/Tova%20sitteunderlag

Ta kontakt for evt spørsmål om leveringstid, da dette varierer.

Mailadr mi er ullverket@live.no

Ønsker du å få produktet du har handla hos meg pakka inn?
Ja, da skiver du det i "kommentar til selger" når du betaler via PayPal, eller sender meg en mail. Dette er selvfølgelig helt kostnadsfritt for deg!

Ellers vil jeg informere om at jeg legger de siste varene jeg har produsert inn under kategorien "Nye produkter". Der blir de liggende i ca 1 mnd, og deretter fjerner jeg dem - for å gjøre plass til de siste skudda på stammen ;o)

Jeg lever - og jobber i et røykfritt miljø!

Ha en vidunderlig flottfin dag,
ullklemmer fra Elin