Om Turid Bylund Design

FRA BYJENTE TIL BONDEKONE...
Smykkedesigner, lammejordmor, jordbærpi og forfatterspire med utdanning innen etnologi og kreativ skriving - det er meg! Jeg er født og oppvokst i Sverige, men bor nå i jordbærbygden Lensvik sammen med min jordbærbonde, to pinnegale gjeterhunder som ikke kan å gjete sauer, 30 sauer og en relativt samarbeidsvillig vær... Vil du vite mer om meg og mine smykker? Ta deg en tur innom bloggen eller facebooksiden!

www.turidbylunddesign.com
http://www.facebook.com/TuridBylundDesign

NOEN ORD OM RINGKJEDENE...
Kunsten å lage gjenstander og smykker gjennom å sette sammen ringer av metall er et gammelt og tidskrevende håndverk. Noen av mønstrene du finner her kan spores tilbake til smykker funnet i gamle vikinggraver, andre - slik som kongekjedemønstret - sies være flere tusen år gamle. Brynjekjeden stammer fra Kelternes og vikingenes brynjer og håndverket har ikke forandrets nevneverdig siden den gang – hver enkelt ring må formes, sages til og settes sammen for hånd. Resultatet blir vakre, tidløse smykker.

NOEN ORD OM SAGASMYKKER OG EVENTYRSMYKKER...
Jeg designer også Eventyrsmykker i leire, der hvert enkelt smykke får sitt eget unike mønster og fargespill. Resultatet er morsomme, fargerike smykker, som fungerer like godt til hverdag og fest. Sagasmykkene er en serie av snirkelsmykker i sølv som jeg selv har designet. Felles for alle produktene er høy kvalitet og trendy design.

VIL DU VÆRE MED OG DESIGNE DITT EGET SMYKKE?
Kanskje vil du være med og designe ditt eget smykke? Jeg tar gjerne imot bestillinger! Det er også mulig å bestille smykkene du finner her i andre lengder og materialer. Ta kontakt så finner vi ut av det!

BESTILLING, FRAKT OG LEVERING
Du får en e-post som bekrefter din bestilling så fort jeg fått den. På grunn av nye (og dyrere) bestemmelser på Posten for pakker med en tykkelse på over 2 cm, så sender jeg de fleste av smykkene uten esker, for å spare deg som kjøper ekstra porto. I stedet har jeg valgt å legge inn esken som et alternativ du selv kan velge å legge i handlekurven. Du betaler bare porto for den dyreste varen (når det gjelder portoprisen), kjøper du flere smykker byr jeg på resten av portoen.

ANGRERETT
Du har 14 dagers angrerett på smykkene du kjøper og jeg sender med et ferdig utfylt angrerettsskjema. For å spare miljøet sender jeg skjemaet som et vedlegg når jeg bekrefter bestillingen og mottak av penger.

SPØRSMÅL ELLER KOMMENTARER?
Hør gjerne av deg hvis du har noen spørsmål eller kommentarer! :)