Om Trollsmed

Trollsmeden, Lise Nilsen er utdannet sølvsmed, dekoratør, har blomsterdekor, og mange års erfaring fra grafisk design.
Hun lager sølvsmykker, filigran er hennes utdannelse.
Her lages det glassperler og porselensperler og det monteres og legges metall på for hånd til de varkeste morsomste ting.

Du finner smykkebiter for smykkelagere på
http://kreativtsnop.epla.no
På sin jakt etter farger oppdaget Lise PORSELEN som smykkemateriale. Og deretter glass, lampworkteknikk.
Hun lager nå hjerter, perler, anheng, smykker, i dette solide og fargeglade materialet.
Et stort pluss er det også at disse smykkene er supre for allergikere som ikke tåler metall.

Lise maler også akvarell og acryl, og har hatt en rekke utstillinger omkring i Norge. Akvarellen ligger nok hennes hjerte nærmest... og de små "haugene" hennes er utover hele kloden.

Trollsmed`s side på Facebook!
https://www.facebook.com/trollsmeden

Betaling: Bruk gjerne Paypal - den er effektiv og fungerer kjempeflott, både på Visa og mastercard..

Alle prisene i nettbutikken vises som de er eks frakt. (mva blir ikke lagt til). Handlekurven viser totalsum, og i kassen tillegges frakt.

Postoppkrav er fjernet som valg i nettbutikken. Grunnen er at altfor mange av de som bestiller oppkrav, ikke tar ut pakken.
Forskudd pr nettbank er billigere og kjappere enn postoppkrav, så ta kontakt dersom du velger dette alternativet.
Kjøpsbetingelser.
I h.h.t gjeldende regler for internetthandel må du være fylt 18 år for å bestille varer på internett. Alle kjøp er bindene. Les Epla sine regler.

Leveringstid
Normal leveringstid vil være 3 - 7 arbeidsdager. Postens tid i tillegg.

Angrefrist:
I h.h.t. Angrefristloven har du 14 dagers angrerett. Varen må da returneres uåpnet og i orginal emballasje. Returomkostningene bæres av kjøper. Evt. transportskade som oppstår p.g.a. mangelfull emballasje skal også dekkes av kjøper. Fakturaen må legges ved.forsendelsen.

Mangler eller feil på forsendelsen:
Har du oppdaget mangler eller feil på forsendelse ber vi deg ta kontakt på epost justliss@runbox.no så snart som mulig og vi vil forsøke å finne ut hvordan vi løser saken.

Varer som er skadet under transport er det i første rekke Posten som tar seg av. Ta vare på emballasje og produkter, og lever dette på Posten. Der vil du få utlevert et skadeskjema som må fylles ut. DU handler på Epla sine betingelser, les gjennom før du trykker KJØP NÅ.
Reklamasjon:
I h.h.t kjøpsloven gis det full 2 ukers reklamasjonsrett på alle varer. Før feil påberopes bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Kunden mister sin rett til å gjøre en mangel gjeldende dersom han ikke gir melding om dette innen rimelig tid etter at han oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Dersom kunden kan godtgjøre at produktet ikke er overstemmmende med det som er beskrevet i salgsoppgave, må kunden melde ifra om dette omgående slik at det kan iverksette tiltak for avhjelpe situasjonen, og returskjema kan tilsendes. Av bevismessige årsaker bør reklamasjonen gjøres skriftlig (e-post eller brev). Det bør fremgå av meldingen (reklamasjonen) hvilke mangler kjøper ønsker å gjøre gjeldende og det må fylles ut returskjema, som vedlegges sendingen. Ved reklamasjoner som skyldes feil eller mangler ved produktet, bærer selger alle kostnader forbundet med kjøpet, herunder utgiftene til tilbaketransport.
Varene vil bli sendt som brevpost via Posten med unntak av innrammede malerier som p.g.a. størrelse og vekt må sendes som vanlig pakke.