Om Lilla Lavendel

Lilla lavendel er en nettbutikk som startet i august 2016. Jeg har tidligere hatt en liten nettbutikk på Epla.no under annet navn, men i forbindelse med flytting og arbeidsledighet har jeg nå fått muligheten til å satse fulltid. Dette er ett nytt og spennende kapittel, og derfor ønsker jeg å skape ett nytt varemerke som reflekterer dette.

Jeg har alltid likt å være kreativ og sy. Når jeg var ung sydde jeg klær til mine Barbie dukker og etterhvert også til meg selv. Min utdannelse er mote og design på Holtekilen Folkehøgskole.

Nettbutikken started med at jeg sydde disse tingene til meg selv. Det var flere i min familie som viste interesse for det jeg lagde, og ville gjerne ha det selv. Det fikk meg til å tenke at andre også kan ha nytte av mine produkter. Jeg er veldig opptatt av miljøet. Derfor er mange av mine produkter laget med intensjonen av å bytte ut engang-produkter med produkter lagd for gjenbruk.

Jeg har også andre produkter som jeg ble inspirert til å lage og noen produkter jeg har laget kun fordi jeg liker å være kreativ og utfordre meg selv.

Har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med meg per e-post eller via sosiale medier

Facebook: https://facebook.com/lillalavendelbutikk/

Instagram: https://www.instagram.com/lillalavendelbutikk/