Om TinaTing =)

BETALING
Betalingsalternativ i denne butikken er Paypal.
Med PayPal betaler du med kredittkort over internett. Du trenger ikke registrere egen PayPal-konto for å velge dette alternativet. Det holder å skrive inn kredittkortopplysninger som andre steder man betaler med kredittkort. Betalingen registreres umiddelbart, og jeg sender pakken kjapt avgårde.

FORSENDELSE
Bestillinger blir som regel postet 1-3 dager etter at betaling er mottatt, om det skulle ta lenger tid vil jeg gi beskjed. Alt blir sendt som brevpost uten sporing. Om noe skulle bli borte i posten når det er sendt uten sporing vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe, men jeg kan ikke holdes ansvarlig etter jeg har postet bestillingen.

ANGRERETT
Alle varer har i henhold til kjøpsloven 14 dagers angrerett. Varen(e) må være ubrukt og i den stand som da du fikk de(n) tilsendt. Ved retur av vare(r) må du selv betale portoen. På grunn av hygieniske årsaker er det dessverre IKKE mulig å returnere ørepynt.

ANNEN INFORMASJON
Alle TinaTingene er laget i røykfrie omgivelser.

Jeg kan gjerne pakke inn kjøpet ditt som en gave og sende den direkte til mottaker, uten ekstra kostnader. Skriv da dette i "kommentar til selger"-feltet ved kjøp, sammen med evnt. tekst som skal skrives på vedlagt kort.

Tina =)