Maskemarkører_by_Dehlin

Maskemarkører_by_Dehlin

🌿 Koselige markører til strikketøyet ditt - hjemmelaget av meg. Jeg selger både maskemarkører, fremgangsmarkører og omgangstellere. De fleste maskemarkørene passer opp til og med pinne 8, men jeg har også markører som passer t.o.m pinne 5 og 12mm (størrelsene vil være beskrevet i kommentarfeltet). De fleste maskemarkørene kan jeg enkelt gjøre om til fremgangsmarkør (og motsatt) - legg igjen en kommentar ved bestilling om du ønsker deg det.

Omgangsteller/strikkefisk: Ønsker du deg et annet anheng enn det som er avbildet? Legg igjen en kommentar så fikser jeg det!

Prosjekt på tynne pinner (2-3,5mm): Jeg har også små ringer som passer pinnestørrelse 2-3,5mm. Disse er ikke avbilde eller spesifisert, men kan bestilles om du ønsker! Legg igjen en kommentar, så tilpasser jeg markørene med de minste ringene.

🌿 Ønsker du ikke å benytte/har du ikke PayPal: Velg "Privat oppgjør", så avtaler vi betalingsmetode oss i mellom 🤍

🌿 Markørene leveres i en liten, praktisk oppbevaringspose

🌿 Jeg sender gjerne markører til andre land (takknemlig da for minstebeløp på ca 130kr utenfor Norge da frakten blir en del dyrere enn det som er lagt inn default ved betaling). Obs - bestiller du utenfor Norge må du velge betalingsalternativ PayPal.

🌿 Du finner meg på Instagram under kontoen anntheres_strikker, hvor jeg deler både strikk og markører

🌿 Håper du finner noe du liker 🤍

Produkter