Style Art Villa

Style Art Villa AS(www.styleartvilla.no) har blitt dannet i 2017 med en visjon om å bringe eksklusive håndverk og kunstprodukter, designet av oss her i Norge og laget av indisk kunsthåndverker, fra India til skandinavisk markedet. Hvert av disse håndlagde produktene er unikt og det finnes ingen kopi.

Ved å kjøpe fra denne lille Style Art Villa, vil du ikke bare hjelpe oss med å realisere drømmene våre, men også bidra til å bemyndige fattige indiske håndverkere som sliter med å holde denne gammelt håndverk i livet.

Mange er bekymret for fremtiden til planeten vår. Håndlaget ren silke kommer fra en helt fornybar og miljøvennlig ressurs. Silke er et naturlig protein fiber produsert av sommerfugllarver som de spinner sine kokonger. De håndlagde prosessene som brukes til å lage dine håndlagde silkeskjerf har blitt overlevert gjennom generasjoner, og har absolutt ingen negativ innvirkning på miljøet.

Så ta beslutningen om å kjøpe håndlaget silke for din neste antrekk eller hjem tilbehør. Håndlaget og naturlig farget silke skjerf ikke bare gir deg den virkelige fordelen av de unike design laget med miljøvennlige teknikker, men også gir deg allsidig og et svært slitesterkt produkt. Nå har du mulighet til å være stolt av å være Øko-vennlig ved å bruke håndlaget silke produkter som er også en fabelaktig tilbehør.

Nå får du 10% RABATT på alle skjerfer og 20% på alle malerier ved PRIVAT OPPGJØR. Vi spanderer FRAKT !! Ta Kontakt!

Tilbudene gjelder så lenge det finnes varer på lager.

Produkter