!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '260114911275459'); fbq('track', 'PageView'); -->

Alex' spraymalingshjørne

Skaff deg ditt eget unike maleri her! Jeg lager kunst med spraymaling, og kan lage det på papp, 300 gsm papir, og lerret. Alt utifra dine ønsker og preferanser. Det kan være så stort, eller lite du selv vil. Det er få eller ingen begrensninger. Med spraymaling kan man lage det meste til en brøkdel av tiden ifht andre typer kunst, som f.eks akryl, olje og vannmaling.Standard størrelsen jeg har er 32x45, men skulle du ønske det, kan jeg anskaffe større størrelser. Hvis du vil ha det på et lerret, kan du velge størrelse på dette selv. Ingenting er for stort, eller lite. Motiver du kan velge, er stort sett opp til deg selv. Jeg kan lage planeter, galakser, landskapsmotiv, m.m Jeg holder til i Asker, rett utenfor Oslo, og er mobil i forhold til personlig levering. Det trenger selvfølgelig ikke å være en av de maleriene som er lagt ut her, du kan også komme med egne ønsker med tanke på motiv.
Du får ikke akkurat det bildet du ser her. Jeg lager et splitter nytt til deg som lukter lakk når du får det, men som er identisk, eller bedre siden de blir bedre jo flere ganger jeg lager dem. Det er derfor rom for å endre fargene, flytte på ting, tilføye, eller fjerne noe og beholde samme tema.

Følg meg også på Instagram alex.mads1 Jeg legger ut nye bilder der. Mange av de bildene som ligger der, er ikke i butikken. Kanskje du finner noe interessant der :) Hvis du ikke skulle like noen av disse som ligger her, klikk deg inn på Baggy Spray Paint Art på Facebook og kontakt meg der, for en hyggelig prat og fortell meg hva du ønsker, så skal vi nok finne ut av det :)

Produkter


Jeg er å treffe på Facebook under navnet Baggy Spray Paint Art. Denne butikken er stengt på ubestemt tid.