AFA Smykker og Strikk

Nå har jeg tatt opp igjen strikkingen min. Men pga. revmatisme kan jeg bare strikke med pinner fra str. 5 og oppover. Derfor blir det mye strikking i ull som jeg tover. Smykkelagingen ligger på vent, men det blir nok noe av det også utover høsten. :-) Jeg begynte så smått med smykkelaging da jeg for 10 år siden måtte gi meg som yrkesaktiv av helsemessige årsaker. Nå er jeg blitt "helt hekta" på dette og sitter med dette så og si hver eneste dag.
Har solgt masse smykker og har aldri opplevd misfornøyde kunder... (bank, bank...)
Prisene på smykkene er ikke høye da jeg først og fremst har dette som en ren hobby og synes det er flott at jeg kan finansiere hobbyen min med å selge produktene jeg lager så jeg kan kjøpe nye materialer og lage mer.
Betaling for smykker jeg har solgt frem til nå har alltid vært forskuddsbetaling og det har fungert veldig bra. Har 3 dagers betalingsfrist, men ta kontakt om du må vente noe lengere... så kommer vi fram til en avtale. :-)Jeg sjekker kontoen min hver morgen og sender smykkene samme dag som pengene er på kontoen. Derfor foretrekker jeg denne form for betaling også her.
Håper du vil finne noe av interesse her. Har ikke lagt ut så mye ennå, men hvis jeg opplever at andre er interessert i mine salgsvarer så vil det bli mer jeg legger ut fremover.
Er du fornøyd med handelen, setter jeg stor pris på at du anbefaler min butikk ved å trykke på anbefal- knappen på mine kjøp.

Produkter