Om rett og vrang

"rett og vrang" ble etablert på slutten av 80-tallet. Jeg er registrert som husflidshåndverker og medlem av merkeordningen "Norwegianmade".

Til barneplaggene og tilbehør som luer/vanter/skjerf bruker jeg 100 % merinoull i en nydelig, men kostbar kvalitet. Produktene tåler også mange runder med vask, for disse plaggene er også arvegods, har jeg fått høre... Jeg gjør mitt beste for at fotografiene skal gi et godt bilde av produktene, men det er ikke alltid det stemmer.

Jeg må ta hensyn til materialpris når jeg selger, og derfor vil prisen være litt høyere enn de som bare vil ha litt igjen for hobbyen sin. Noen av produktene leveres til butikker/ andre utsalg og da kan jeg ikke konkurrere på pris. Hvis du vil betale med privat oppgjør, kan du bare sende meg en epost. Da ordner vi det! Jeg har Vipps.

Pleddene blir strikket i et annet ullgarn som kan toves. Det samme gjelder sitteunderlagene. Siden dette nå er bestillingsvare, vil det ta ei god uke før levering. De kan også bestilles i andre fargekombinasjoner.

Noen oppskrifter er lagt ut for salg på bloggen. Det er mest håndstrikk, men også maskinstrikk.

Varene som ligger i butikken her, er stort sett på lager. Det hender jeg deltar på markeder, så da vil det ta et par dager ekstra. I verste fall kan det også bli tomt for garn/ stoff og da kan det gå litt tid før produktet er ferdig. Dette gjelder stort sett kun maskinstrikka plagg.

Det vanlig bytte- og reklamasjonsrett. Alt sendes på billigst mulig måte så snart som mulig etter at varen er betalt.

Merking:
Alt som kan merkes med str. eller vask blir sydd inn i produktet. Uansett blir det laget etiketter til alle produkt med informasjon om design og andre ting en bør ta hensyn til.

Betaling:
Jeg bruker paypal. Du kan betale med kort gjennom paypal, uten at du trenger å åpne paypalkonto. Velger du privat oppgjør, sendes varen når beløpet er registrert på konto eller på Vipps.

Levering:
Jeg sender pakker dagen etter bestilling. Hvis det ikke lar seg gjøre, vil det komme en melding om det.

Evnt. spørsmål kan sendes til:
synnove@rettogvrangstrikk.no

Organisasjonsnummer
NO942305710.