Om ReMade - ReLoved Seip Design

Designeren bak ReMade - ReLoved er Anette Seip. Hun er utdannet faglærer i formgivning, kunst og håndverk med master i kunst og designdidaktikk ved HiOA. Emnet hun har spesialisert seg i er søm i forhold til gjenbruk og redesign av smykker og interiørprodukter.

Produktene er redesignet. Her på nettbutikken finner du først og fremst smykker, halskjeder, brosjer og ringer, og også noen interiørgjenstander, som lp-skåler og lp-klokker.

Smykkekolleksjonen som legges ut fortløpende er laget av gjenstander som er funnet på loppis i inn- og utland og andre gjenbruksgjenstander.

Kjøp og salg hos ReMade - ReLoved:
- Angrerettskjema sendes på e-post sammen med ordersbekreftelsen
- Pakken blir sendt så fort som mulig, senest innen 5 virkedager, etter at kundens betaling er registrert på selgers konto
- Dersom produktet er skadet når det mottas får kjøper nytt produkt portofritt eller pengene tilbake. Skaden dokumenteres med beskrivelse og bilde av produkt og emballasje.

Om betaling:
- Ved å bruke PayPal kan du betale med vanlig bankkort. En sikker og brukervennlig løsning, og varen(e) kan sendes med en gang (senest innen 5 virkedager).