Om Galleri ReGlow

Ikke alt som glitrer er gull, men kan ha enda større affeksjonsverdi og vakker magi. Små løft og wow-opplevelser gjør dagene ekstra gode. Fordi du er unik, fordi du fortjener det.

Som gründer med innebygd skapertrang har mye av fritida mi gått til å tråkke galleri, malekurs, lese håndverksbøker og etter hvert internett hvor en hel verden av design og kunst står åpen til inspirasjon. Jeg hadde i flere år salgsutstillinger rundt på hoteller med firmaet Remember Norway, og etablerte en «fylkeskommunal gavekolleksjon» for politiske representasjoner. Men mye var dårlig samvittighet for å bruke fritida i min egen lille boble av andre interesser enn de fleste.

Da vi flyttet til Drammen for ca. 10 år siden var ungene blitt store og vi fikk frihet til å ta noen nye valg. I samme tid dukket en ny inspirasjonskilde opp som kunne trollbundet alle og enhver. Det resulterte i 2 år med eget atelier hvor jeg så og si bodde i fritida og fikk utløp for enda mer kreativitet og skapertrang. Jeg elsket det herlige kaoset av små forskningsprosjekt, alene med fullstendig frihet til å boltre meg uten påvirkninger utenfra – lucky me!. «Lysekroner i redesign på hjernen» kunne lett blitt en diagnose for meg. Jeg forlot den stramme lerret-ramma til å jobbe med alle mulige materialer i 3D. Når de indre behovene går fra å være en fiende til å bli din beste venn har du kanskje truffet noe!

Ja, det er mulig å elske lysekroner! De bare krever å bli sett! Kjennetegnet er flere lyspunkt som stammer fra kandelaberen, hvor de tente flere flammer for å få nok lys i rommet. I dag er vi heldigere og kan enkelt droppe ei lampeledning i midten og skape spektakulære uttrykk med både lys og spennende skyggevirkninger.

Jeg tenker mye på at vi ødelegger kloden i velstandssamfunnet vårt? Her kan vi bli med å påvirke til større bevissthet rundt miljøet. Gjenbruk har blitt trendy og står som nr 2 i avfallshierarkiet etter å kaste mindre. Vi kan gå på skattejakt i skuffer og skap, finne små bortgjemte minneverdier og tilføre dem som et blikkfang i rommet. Det finnes bokstavelig talt et hav av spennende fasonger, strukturer og farger å boltre seg i. I kombinasjon med hverandre kan det oppstå vakker magi.

ReGlow gir meg ro, harmoni og inspirasjon. Her dyrker jeg skapergleden og kreativiteten, er i nuet og lander alle inntrykk. Det store kicket er selvfølgelig når kunden blir superfornøyd med å frike litt ut og kjøpe ei helt unik lysekrone som bare løfter rommet og gir en wow-opplevelse for alle som trer inn.

Vi kan ikke begrense det å spre vakre ting rundt oss! Ja takk begge deler til både næringslivet og privatpersoner, hvor hver og en er fantastiske hendelser for meg. Det største prosjektet så langt er 14 lamper til et SPA-hotell i Østfold og jeg er superklar for å spre enda mer.
Dette er bare gøy!

Elsy Gjengår Berg