Om PEPPERKAKEHUSET

Høsten 2009 ble jeg invitert til å være med på en lokal julemesse i Haugesund (VÅGalt). Jeg takket JA!til tross for at jeg ikke hadde et eneste produkt for salg og gikk igang med friskt mot. Jeg har ingen formell utdannelse innen søm eller håndarbeid men har jobbet ved den lokale steinerbarnehagen i en årrekke og fått jobbe mye praktisk. De årlige julamarkedene har gitt meg en viss innsikt i hva som er "salgbare" produkter.
VÅGalt salget gikk bra og det føltes naturlig å fortsette å produsere småting for salg. Da var epla.no den enkleste måten å få vist fram produktene for meg.
Jeg har ingen småbarn hjemme selv men er omgitt av dem hver dag på jobb og de inspirerer meg til å lage barnetøy, som er ment til å være i daglig bruk og som tåler vask og slitasje. Barn ska være i bevegelse og klær skal ikke være et hinder for utfoldelse- selv ikke finklær!De skal være myke, helst i naturmaterialer, og gjerne i modeller som har vist seg å holde i generasjoner. Pynten må sitte godt fast og ¨tøyet må¨være enkelt å ta av og på.
Jeg håper at jeg lykkes i mine bestrebelser og vil gjerne ha tilbakemeldinger hvis det er noe som ikke fungerer, og selvfølgelig er det også kjekt å få høre om det som fungerer. Det er aktive barn i lek som er den beste testen på stoffkvalitet, sømvalg og mønsterutforming. De ulike mønsterleverandørene oppgir størrelser på sine modeller som ikke alltid tilsvarer den reelle størrelsen på norske barn. Dette gjør det vanskelig å sette riktig størrelse på det ferdige tøyet, derfor vil jeg oppgi mål på tøyet der jeg er i tvil. Noen av modellene får også en tur i barnehagen for å bli testet på levende prøvedukker.
Finner du ikke noe som er i riktig størrelse eller er i tvil om hvordan fargen ser ut?, send en melding om hvordan du helst vil ha det så lager jeg på bestilling eller sender prøvelapp.
Takk for at du stakk innom !

Ingvild i Pepperkakehuset

Besøk meg også gjerne på bloggen min
http://pepperkakehusetmitt.blogspot.com