Monamor/dåp og baby

Hei!

Velkommen til min nettbutikk nummer 2 her på Epla!

I denne butikken vil du finne det du måtte trenge til den store barnedåpen/navnefesten.
Her vil du også få tips til barselgaver/dåpsgaver ol.

Dåpskjolene er laget i ulike teknikker; hardangersøm, hekling, brodering og maskinsøm.

Håper du finner noe du liker!

Alle varene du finner i mine butikker, er laget i et røyk- og dyrefritt miljø.

Med hensyn til oppgjør, kan du betale med vanlig Visa eller Mastercard hvis du klikker videre på betal med PayPal.Du trenger ikke å ha egen PayPal-konto. Du kan også betale med Vipps om du ønsker det til mob. nr 99517835.

De fleste som velger å investere i en dåpskjole, gjør det med tanke på å la den gå i arv/brukes av hele familien. Kjolene er kostbare, men vil også kunne glede mange over mangfoldige år. Da er det viktig med riktig oppbevaring og behandling. Råd og veiledning følger alle mine kjoler.
Siden min oppstart med butikk her på Epla i 2011, har jeg solgt mangfoldige dåpskjoler. Noen av kjolene mine ligger også ute for salg på Finn.no - også her har det blitt sendt avgårde mange dåpskjoler. De fleste som bestiller, ønsker å ha kontakt med meg via mail først. Det er forståelig, når det gjelder en større investering. Mange har også egne ønsker om mønster eller farger osv. Send meg en melding/mail, så er det mye som kan la seg gjøre.

Jeg begynner å få lang erfaring med håndarbeid, og hardangersøm er nok det jeg liker aller best å holde på med. Sammen med min mor, har vi gitt ut flere hådarbeidsbøker. Dåpskjolen med id.nr 938738, er hentet fra vår aller første hobbybok "Mens vi venter", og er også den kjolen det er solgt desidert flest av.

Besøk gjerne den andre butikken min, Monamor. Her finner du andre håndlagede produkter.

Følg meg også gjerne på Facebook; Monamors håndarbeider.

Produkter