Om mmonster av Silje Sandøy

Hvert eneste monster i denne butikken er håndlaget, unikt og designet av Silje Sandøy. De lages av Fimo, en slags leire som herdes i stekeovn. Siden de er håndlagde hender det av og til at det fester seg noen støvkorn på dem under produksjon, men jeg og monstrene gjør vårt ytterste for å holde det på et absolutt minimum.

***

Det hele startet i 2004/2005 da jeg gikk Formgivningsfag på Romsdal vgs i Molde. Jeg likte å jobbe med form og farge, og kjøpte min første fimo i glitrende grønn og orange. Slik starter historien om monstrene.

Man skulle ikke tro det gikk an, men monstrene ble lagt til side helt fram til 2008. Da dukket et av de gamle opp sammen med en ubrukt tørr fimoklump i en skuff hjemme hos mor. Jeg løp avsted og kjøpte ny fimo, og slik startet det som i november 2009 ble Monsterbutikken min på Epla.no :-)

I mars 2018 gjenoppstår monsterbutikken etter en tids dvale. Hurra!

***

I mmonsterbutikken finner du monster fulle av farger, særpreg, personlighet og sjarm. De finnes i flere ulike kroppsfasonger, med prikker, blomster, hjerter, sløyfer og bringebærprikker. De er nøkkelringer og smykker, og av og til øredobber, bokmerker, brosjer og ringer. Med et monster på nøklene vet du alltid hvilke nøkler som er dine, og de blir lette å finne. Med et monster rundt halsen får du garantert oppmerksomhet!
Også er det jo kjekt å ha noe ikke alle andre har.

***

Det er umulig å ikke bli glad i monsteret sitt!
De er laget med kjærlighet ♥

***

Jeg tar i mot bestillinger hvis det er ønske om spesielle farge og fasong-kombinasjoner du ikke finner ferdig i Eplabutikken. Send melding gjennom Eplabutikken hvis du ønsker å bestille custom made-monster.

***

NYHET: Du kan nå bestille nøkkelring av din hund eller katt. Send meg en melding.