mer.personlig

mer.personlig

** GRATIS FRAKT ved bestilling av tre eller flere produkter. Trekkes fra før oppgjør/betaling med Vipps**

Finner du ikke det du er på jakt etter? Ta kontakt for pristilbud på større bestillinger, spesialbestillinger eller ønske om andre personlige tilpasninger.

Alle produktene lages på bestilling dersom ingenting annet er oppgitt. Produksjonstid er ca 3-5 virkedager.

Bruk kommentarfelt i handlekurven (klikk på "Gå til kasse") for å skrive hvilken tekst som skal trykkes og hvilken font som ønskes osv. For større bestillinger send en melding via «Kontakt selger».

Det er mulig å betale både med Vipps og bankoverføring. Velg "Privat oppgjør" ved utsjekk og jeg sender deg betalingsinfo.

Alle produktene lages for hånd og det kan forekomme noe variasjon i utførelse. Alt er laget på et hobbyverksted, ikke i profesjonell produksjon, i et dyre- og røykfritt hjem.

#bærekraft
- Produksjonen planlegges nøye for å unngå unødig avkapp. Det som evt. blir av rester og feiltrykk utnyttes til nye produkter, f.eks. små skinnlapper og - knapper. Resultatet er at det er svært lite skinn som ikke blir utnyttet.

- Kun skinn som er vegetabilsk garvet blir benyttet. Det er den metoden som er mest skånsom for klimaet og miljøet.

- Det skrives ikke ut kvitteringer, pakkelister eller følgesedler. Alt er tilgjengelig digitalt.

- Så langt det lar seg gjøre unngår jeg unødvendig bruk av plast og velger resirkulert eller resirkulerbar emballasje ved sending. Annen "pynteemballasje" som folie- og stoffposer finnes ikke hos meg.

- Skinn og lær er et restprodukt fra matproduksjon.

Produkter