Melba Kunst

Velkommen til Melba Kunst!

Mitt navn er Marianne Elvan Barfoed og jeg er kunstner.

Melba Kunst er min butikk der jeg vil selge mine digitale tegninger i høy Giclee kvalitet. Trykket på Hahnemuhle William Turner papir 310 gram, et syrefritt aquarell papir. Totalt trykkes det maks 30 digitale Giclee trykk av hvert motiv. Alle disse er signerte og numererte.

I tillegg selger jeg tegninger med egen design som digitale filer i JPG og PDF. Filene kan du selv printe ut og bruke til dine kreative prosjekter. Det står nøye informasjon forklart om hvordan dette gjøres i hver annonse som bør leses.

Noen av de digitale tegningene som bestilles på papir i gicleekvalitet vil det være litt lenger leveringstid på. Fordi det må bestilles og det vil ta ca 14 dager eller mer før du får trykket i posten. Videre vil jeg informere deg nøye om forsending prosessen undervegs på email. Dersom det er noe du er usikker på håper jeg du tar kontakt med meg på email.

Det vil være informert på hver enkelt digitale tegning / annonse hvorvidt trykket må bestilles eller... det allerede er trykket opp på kvalitets papir eller ...det er en digital fil i JPG og PDF

Produkter