Om MekitaNaku

Maken finner du ikke!

Nettbutikken "MekitaNaku" ble etablert februar 2010.
Gjenbruk er svært fremtrendende i min livsstil og lidenskapen til vintage er stor.

Produktene er laget av alt mulig rart som dukker opp på MekitasNakus vei. Hennes lidenskap er å forvandle det som kanskje er søppel for noen til "gull verdt" for andre. Enten det er noe nytt som skapes eller noe gammelt som blir brukt på nytt.

Alle vintage og brukte gjenstander er håndplukket av MekitaNaku.
Smykkene, veskene og beltene mine er alle laget av alt mulig rart av gjenbruksmaterialer som dukker opp på mine eventyrlige reiser i inn og utland. Jeg benytter også nye smykkedeler i kombinasjon med det rare og gamle. Sjarmerende slitasje og spor fra gjenbruksmaterialets tidligere liv kan forekomme, men det gir også produktene mer sjarm og særpreg.

Jeg håper du blir like begeistret over å bruke de herlige skattene som min begeistring under selve skattejakten, og jeg håper du får like stor glede av å bære smykkene, beltene og veskene som jeg har hatt ved å lage dem.
Alt er laget med masse kjærlighet. De er alle unike - ingen er helt like.

Ved kjøp av MekitaNakus produkter:
Varene vil bli sendt senest 3 virkedager etter bestilling.
Ved privat oppgjør må innbetalingen være registrert på vår konto senest 7 dager etter at ordren er lagt inn.
Kontonummer: 9713 30 96861

Kjøper har selvsagt angrerett etter angrefristloven. Dersom denne benyttes betaler kjøper returfrakt.

Det er noe komplisert å ta høyde for frakt i forbindelse med alle mulige kombinasjoner av produkter i en ordre. Den største / tyngste pakken blir utgangspunktet for frakt beregningen.
Vi benytter B-post om mulig for å holde porto-kostnader på lavest mulige nivå. Posten informerer om at dette tar fra 3 - 5 virkedager. Om A-post er ønskelig, vennligst ta kontakt.

Sending til land utenfor Norge er mulig men det påløper ekstra fraktkostnader.

Kjærlig hilsen MekitaNaku