Marte Ravn

Velkommen til min butikk! Jeg selger hjemmelagde produkter av høy kvalitet og gode materialer. Alt er håndlaget med kjærlighet og perfeksjon. I hovedsak lager jeg såper, smykker, leppepomade og diverse produkter av deilige tekstiler og garn. Jeg håper at du finner noe som faller i smak!

Oversikt over ingrediensene i såpene mine finner du under "Om butikken", i produktbeskrivelsen, i tillegg til å få en liste tilsendt med pakken. Såpeproduksjonen min er registrert hos Mattilsynet. Jeg lager både omstøpte glyserinsåpe, samt kaldrørt såpe. Dersom du ønsker å se flere kaldrørte såper, ta gjerne en titt i Etsy-butikken min, Tailored Soap (Tailoredsoap.etsy.com)

Du trenger ikke en Paypal konto ved betaling. Hvis du ønsker å få produktet sendt til en annen adresse enn din egen, skriv dette ved bestilling. Såpene blir alltid pakket inn i plast rett etter produksjon, og alle harde pakker blir pakket inn i bobleplast ved sending. Fraktpriser er satt ut i fra prisveilederen på posten.no. Pakken sendes til deg med A-post, og er hos deg i løpet av et par dager!

Jeg tar i mot bestillinger på såpe, både fra privatpersoner og bedrifter. Send meg gjerne en melding hvis du har noen spørsmål.

Ved kjøp over 200 kr følger det med en liten overraskelse i pakken!

Produkter


Butikken er foreløpig stengt fordi jeg er bortreist, men den åpner igjen fredag 18. november. Velkommen tilbake! :)