Om Eplemarkedet

Eplemarkedet er et ordentlig marked, bare at det er på EPLA
Her finner du alle de tingene du ønsker deg, i samme butikk. Glass, smykker, votter, vanter, skjerf, malerier, pynteting, klær, engler, kunst, blomster, ja vi vet nesten ikke.. akkurat som er SKIKKELIG marked!
Sett oss som favoritt og kom jevnlig tilbake!

Kjøpsinformasjon

Det er enkelt å handle på markedet vårt!
Alle varene våre finner du under "Nettbutikken" i menyen til venstre.

Du kan betale med Paypal, forhånd eller oppkrav. Mail oss dersom du lurer på noe!
Det som du får som valg, som heter PRIVAT oppgjør, er at du betaler fra din egen nettbank, til selgeren. Selgeren vil kontakte deg og oppgi de data du trenger. Du kan komme til å måtte vente noen dager til BBS har sendt kvittering, dersom du ikke mailer en kvittering til selgeren.

I kassen kan du se hva du har bestilt og totalbeløpet (inkludert porto). Husk så å fylle ut riktig informasjon om deg, slik at vi får sendt deg varen uten forsinkelser.

Din ordre blir da sendt på mail til oss, og du får tilsendt en automatisk bekreftelse via epost fra Epla. Når vi finner din ordre gir vi deg manuelt beskjed om at den er registrert.
Bare meld oss at det er betalt.

Hyggelig at du vil handle hos oss!

OBS : For uavhentede postoppkravspakker blir det ilagt et gebyr på kr. 250 + frakt tur / retur.

Husk at når du trykker KJØP NÅ inngår du en kontrakt.

Om du ikke vil handle NÅ, registerer deg i som Liker på Sida vår på Facebook, og få oppdateringer og supre tilbud fra oss.

Generelle betingelser
*****************

Kjøpsbetingelser.

I h.h.t gjeldende regler for internetthandel må du være fylt 18 år for å bestille varer på internett. Alle kjøp er bindene.

Pris og produktinformasjon:
De oppgitte priser er inkl. merverdiavgift og det vil ikke komme ytterligere tillegg, med unntak av ekspedisjonsgebyr og porto. Fastboende på Svalbard er fritatt for merverdiavgift og dersom du kommer inn under det regelverket er det fint om du kan minne om dette ved bestilling.

Hver måned er det tilbud på utvalgte varer, og tilbudet er kun gyldig i perioden det er markert som.

Spesialbestillinger:
Varer som spesialbestilles må betales når bestilling er bekreftet.

Leveringstid
Normal leveringstid vil være 3 - 7 arbeidsdager. Postens tid i tillegg.

Angrefrist:
I h.h.t. Angrefristloven har du 14 dagers ubetinget angrerett. Varen må da returneres uåpnet og i orginal emballasje. Returomkostningene bæres av kjøper. Evt. transportskade som oppstår p.g.a. mangelfull emballasje skal også dekkes av kjøper. Fakturaen må legges ved.forsendelsen.

Mangler eller feil på forsendelsen:
Har du oppdaget mangler eller feil på forsendelse ber vi deg ta kontakt på epost ; eplamarked@yahooc.om så snart som mulig og vi vil forsøke å finne ut hvordan vi løser saken.

Varer som er skadet under transport er det i første rekke Posten som tar seg av. Ta vare på emballasje og produkter, og lever dette på Posten. Der vil du få utlevert et skadeskjema som må fylles ut.

For mer info kan du ta kontakt med Postens kundeservice på kundeservice@posten.no.

Reklamasjon:
I h.h.t kjøpsloven gis det full reklamasjonsrett på alle varer. Før feil påberopes bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Kunden mister sin rett til å gjøre en mangel gjeldende dersom han ikke gir melding om dette innen rimelig tid etter at han oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Dersom kunden kan godtgjøre at produktet ikke er overstemmmende med det som er beskrevet i salgsoppgave, må kunden melde ifra om dette omgående slik at det kan iverksette tiltak for avhjelpe situasjonen, og returskjema kan tilsendes. Av bevismessige årsaker bør reklamasjonen gjøres skriftlig (e-post eller brev). Det bør fremgå av meldingen (reklamasjonen) hvilke mangler kjøper ønsker å gjøre gjeldende og det må fylles ut returskjema, som vedlegges sendingen. Ved reklamasjoner som skyldes feil eller mangler ved produktet, bærer selger alle kostnader forbundet med kjøpet, herunder utgiftene til tilbaketransport. Varer som returneres må ikke sendes i oppkrav.

Frakt

Varene vil bli sendt som brevpost via Posten med unntak av malerier eller knuselige ting, som p.g.a. størrelse og vekt må sendes som vanlig pakke. Selgeren har lagt inn frakten på varen.

Kan vi bruke standard Norgespakke på store ting som ikke kan gå som brev, gjør vi det. Billigste forsendelsesmåte vil alltid beregnes, om ikke beløpet er så høyt at vi velger å sende rekommandert.

Gebyr for uavhentede pakke:
Dersom oppkravspakker ikke er hentet innen 14 dager vil den returneres oss fra Posten.
For å dekke kostnader i forbindelse med brudd på kjøpsavtalen du godtok da du trykker KJØP, vil du da bli ilagt et gebyr på kr. 250, samt omkostninger for forsendelsen tur /retur. Du vil bli tilsendt faktura på beløpet, og fakturaen vil blir fulgt opp.