Om Maria Nyvold Design

Konseptet er å gi nytt liv til gamle tekstiler i form av redesign. Vi sparer miljøet samtidig som du få noe ganske unikt da ingen produkter blir 100 % like. Alt stoff er godt vasket før jeg setter i gang, og kun det som fortsatt er godt brukbart blir tatt i bruk. Slik kan du sikre deg at produktene holder god standard.

**********KJØPSBETINGELSER, PORTO OG LEVERING*********

Om det du kjøper skal være en gave er jeg mer enn behjelpelig med å sende en ferdig innpakket gave til mottakeren, evnt med en til/fra lapp. Oppgi da adressen til mottakeren i "beskjed til selger".

Er det noe som blir ødelagt under sending, tar jeg gjerne varen i retur eller erstatter den med en ny.

Med mindre det står spesielt at et produkt er bestillingsvare, er alle varene i min butikk ferdig produsert og leveringsklare. Jeg sender varen 1-2 virkedager etter mottatt betaling.

Jeg følger postens portotakster ved beregning av frakt. Det kan være vanskelig å forhåndsberegne fraktkostnad ved kjøp av flere varer samtidig. Hvis samlet fraktkostnad viser seg å bli lavere enn det du har betalt for refunderer jeg det du har betalt for mye. Jeg tar ekstrakostnaden hvis frakten blir mye dyrere enn forhåndsberegnet.

Hvis du befinner deg i Tromsø er du velkommen til å hente varene hjemme hos meg. Jeg refunderer da det du har betalt for frakt.

**********BETALING*********

Betaling gjør du med kredittkort (PayPal). Pga flere useriøse kjøpere som ikke betaler eller bruker flere uker på dette, har jeg valgt å gå bort i fra valget "privat oppgjør".