Om Maganda

Jeg vil gjøre mitt beste for at du skal bli fornøyd når du handler hos Maganda, så ta en titt på denne informasjonen før du handler :)

Ønsker du flere antall av et produkt som ligger til salgs i butikken, ta kontakt! Med mindre det står OOAK (One Of A Kind) i beskrivelsen, er det godt mulig at jeg kan lage flere.

BESTILLINGSVARER
Bestillingsvarer har * i tittelen og dette er produkter som blir sydd ved bestilling. Mønsterplasseringen vil variere etter stoffet og størrelsen på mønsteret, men jeg vil bestandig prøve å få den mest mulig lik den som er avbildet. Ved større variasjoner sender jeg bilder av det ferdige produktet for godkjennelse før jeg sender bestillingen. Leveringstid på bestillingsvarer er for tiden 5 virkedager.

BETALING
Betalingsalternativene i denne butikken er Paypal og privat oppgjør.

Med PayPal betaler du med kredittkort over internett. Du trenger ikke registrere egen PayPal-konto for å velge dette alternativet. Det holder å skrive inn kredittkortopplysninger som andre steder man betaler med kredittkort. Betalingen registreres umiddelbart, og jeg sender pakken kjapt avgårde.

Velger du privat oppgjør, sender jeg en e-post med betalingsdetaljer så snart jeg ser ordren. Du overfører da penger til kontoen min, og jeg sender pakken når jeg ser at pengene har kommet inn. Du kan også betale med Vipps. Betalingen må være inne innen 4 virkedager ellers vil bestillingen kanselleres uten videre beskjed.

Merk at ingen varer blir utsendt før jeg har mottatt betaling.

FORSENDELSE
Bestillinger blir som regel sendt samme dag/dagen etter betalingen er mottatt, men postfristen i Kirkenes er kl 15 så det kan hende forsendelsen din blir videresendt dagen etter.

Du betaler kun 45 kr i frakt, samme hvor mye du bestiller. Ønsker du varene sendt i sporbar og forsikret pakke må vi avtale det på forhånd og en høyere fraktpris vil da tilkomme. Ellers sendes varene som vanlig brevpost.

Om noe skulle bli borte i posten når det er sendt uten sporing vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe, men jeg kan ikke holdes ansvarlig etter jeg har postet bestillingen.

ANGRERETT
Du har 14 dagers angrerett. Varen(e) må være ubrukt og i den stand som da du fikk de(n) tilsendt. Du vil få refundert beløpet varen kostet når jeg har mottatt varen tilbake. Kjøper dekker porto.

STOFFENE
Jeg syr hovedsakelig av brukte tekstiler. De har levd et liv før og kan derfor ha enkelte flekker og misfarginger. Jeg forsøker så langt det er mulig å sikre at jeg bruker sterke, uskadete stoffer, men kan dessverre ikke garantere at det ikke vil være enkelte tilfeller av flekker eller slitasje. Jeg vasker alle tekstiler før jeg syr av dem, men har ikke tørketrommel så anbefaler heller ikke bruk av tørketrommel av de ferdige produktene.

ANNEN INFORMASJON
Nøl ikke med å kontakte meg om du har spørsmål eller kommentarer, og om du finner noe du liker under "solgte produkter", går det an å spørre om jeg kan lage en til. Jeg syr gjerne på bestilling så er det noe du har lyst på som du ikke finner i butikken må du bare ta kontakt!

Alt lages i et røyk- og dyrefritt hjem.

SOSIALE MEDIER
gunn_maganda på Instagram

KONTAKT

gunnsofting@outlook.com

Jeg er bestandig på jakt etter "nye" stoffer jeg kan gi et nytt liv. Har du gardiner, sengetøy eller andre stoffer som kan få et nytt liv? Eller håndarbeide som har sett sine beste dager? Jeg hører gjerne i fra deg!

BYTTEHANDEL: Jeg elsker å gjøre byttehandler, så ta kontakt! :)