Little Wonders Navnesmykke

Little Wonders Epla butikken har et unikt utvalg av personlige smykker. Alt er håndlaget i mitt studio i Ramnafjellvn 2 på Hommersåk.
Little Wonders smykker er håndlaget i ekte sølv og er tilpasset til dine spesifikasjoner. Smykkene blir laget med navn, initialer og personlig hilsen. Håndavtrykk, fotavtrykk og barnas egen tegninger.
Butikken inneholder fantastiske gaveideer for både menn og kvinner uansett om det er til en spesiell anledning, for å dele en spesiell hilsen eller en personlig milepel. Uansett anledningen, finner du noen helt unike og spesielle design å velge blant!
Har du andre ønsker eller idéer, nøl ikke med å kontakte meg for en prat. kathryne@littlwonders.no
Siden min Epla butikk er nettopp lansert har jeg p.t. ikke fått noen kunde referanser. Under ser du noen få av de nyeste referansene fra www.littlewonders.no websiden:
• Vi har mottatt smykkene og er UTROLIG fornøyd. Produktene holder høy kvalitet og er en utmerket måte å ta vare på gode minner.
Jeg har vist fram og anbefalt smykkene til alle jeg kjenner, og jeg selv kommer garantert til å handle mer.
Rask og effektiv service samt god informasjon på hjemmesiden gjorde handelen til en god opplevelse.
• Jeg har handlet via nettsiden og er usedvanlig fornøyd! Både med servicen - det ble levert veldig raskt, og smykket mitt ble akkurat så vakkert som jeg hadde turt å håpe på. Et minne for livet. I mitt tilfelle, det eneste minnet jeg har, men det føles godt å ha minnet rundt halsen. Og ikke minst; Raske e-post fra Kathryne og rask oppfølging på diverse spørsmål, var med på å gjøre meg svært fornøyd med handelen.
• Vi har nå mottatt smykket, og fått overrakt det til min samboer. Hun ble overlykkelig, og sa at det var noe av det fineste hun noen gang har fått. Dette gjelder både tanken bak, og ikke minst utseende på smykket. Hun har det på seg hele tiden, og da hun jobber i klesbutikk har hun allerede fått mange spørsmål om de selger disse vakre smykkene.
Kontakt meg på:
email: kathryne@littlewonders.no
Mobil: 46 77 4123
Facebook: Little Wonders - Personlige

Kontakt meg på:
email: kathryne@littlewonders.no
Mobil: 46 77 4123
Facebook: Little Wonders - Personlige

Produkter i kategorien Pappasmykke