Om Lille Rosin

LilleRosin er meg - Tale.

Til daglig opererer jeg som mamma til fire, kone, forsker, huseier, hagearbeider, kaninpasser, mm. Men innimellom sniker jeg meg avgårde til syrommet mitt. Lukker døra, setter på radio, og nikoser meg.

Jeg er ikke utdanna innafor håndtverk, men jeg har hatt noe i hendene så lenge jeg kan huske. Jeg syr, strikker, lager smykker, og pusler med mye forskjellig. Fellesnevneren for alt jeg gjør er at jeg elsker det!

Besøk gjerne bloggen min, http://sysaker.blogspot.no/ - der finner du blant annet link videre til min Facebookside.

Kontakt meg gjerne om du har spørsmål eller kommentarer, og om du finner noe du liker men som har feil størrelse eller farge, så kan det godt hende jeg kan lage noe bare til deg.

MATERIALER
Alle tekstiler, bortsett fra nye bånd, vaskes på 40 grader før jeg syr. Alle smykker er lagd av nikkelfritt metall. De strikkede plaggene er for det meste i ull, og tekstilene er stort sett bomull.

Jeg synes gjenbruk er fint, og prøver å bruke igjen så godt jeg kan.

BETALING:
Betalingsalternativene i min butikk er PayPal og privat oppgjør.

Med PayPal betaler du raskt og enkel med med kort over internett. Du trenger ikke registrere egen PayPal-konto for å betale på denne måten. Betalingen registreres umiddelbart, og jeg sender pakken kjapt avgårde.

Velger du privat oppgjør, sender jeg en mail med betalingsopplysninger. Du vil få et kontonummer betalingen må settes inn på før pakken sendes. Du kan også bruke Vipps. Jeg forventer betaling så snart som mulig, og senest en uke etter bestillingen fant sted. Pakken sendes så snart betalingen er registrert inn.