Om Konstanse

BETALING
Jeg sender en tilbakemelding via mail når jeg mottar en ordrebekreftelse.

PayPal:
Du trenger ikke selv ha en PayPalkonto for å velge dette alternativet. Da jeg har en PayPal Premium konto kan du bruke ditt debet/kredittkort. Fordelen med denne betalingsformen er at pengene overføres direkte, og varen(e) sendes raskest mulig etter at jeg har fått ordrebekreftelsen.

Privat oppgjør: Ønsker du å betale via nettbank sender du meg bare en melding.

SENDING OG FRAKT

Jeg sender varen(e) 0-3 dager etter bestillingen/betalingen kommer inn, og den sendes som uregistrert brev - vanlig A-post etter postens satser. Jeg tar ikke ansvar for pakker som blir borte i posten. Send meg en melding dersom du vil ha varen tilsendt med sporing/ forsikring(et litt dyrere alternativ).

Det er vanskelig å beregne frakt ved kjøp av flere varer her på Epla. Ofte blir den totale fraktkostnaden lavere ved kjøp av flere varer. Da varene varierer veldig i vekt og størrelse har jeg ført inn samme beløp i "fraktkostnad med annen gjenstand". Velger du Paypal som betalingsalternativ og det viser seg at du har betalt for mye vil jeg tilbakebetale dette når total fraktkostnad er beregnet.
Ved privat oppgjør og postoppkrav vil frakt bli beregnet før du betaler.

Alle varer kan hentes i Haugesund så slipper du fraktkostnaden.

ANGRERETT
Du har 14 dagers angrerett etter at du har mottatt varen(e)
Angrerettsskjema følger med forsendelsen.

(Profilbildet er et utsnitt fra "vi bygger nytt" nr 9 2011. Følg linken hvis du vil lese hele saken; http://issuu.com/stifer/docs/vbn_nr9_2011_lavoppl_selig

På nettsiden min, www.konstanse.com, kan du også lese en reportasje fra h-avis om gjenbruk og interiør.)