Julemarked Steinerskolen i Lørenskog 2020

I år blir det et annerledes julemarked på Steinerskolen. Julemarkedet lørdag 21. november blir en dag med utlevering av varer og gevinster, der man på forhånd kan kjøpe ulike pakker med håndlagde julevarer via nettbutikk, kjøpe lodd med trekning fredag ettermiddag, og forhåpentligvis blir det litt digital underholdning.

På grunn av koronasituasjonen får vi ikke en yrende og stemningsfull julemarkedsdag med elever, foreldre, søsken, lærere, venner og lokalmiljø som vi pleier. Det blir allikevel mye fine varer å få kjøpt og loddsalg med flotte premier, selv om vi ikke kan samles rundt bålpannene og salgsbodene som vanlig.

Nettbutikken holder åpent så lenge vi har varer på lager. Hvor mye vi har av hver vare varierer, så "førstemann til mølla" gjelder. Siste frist for bestilling er fredag 20. november kl. 23.00.

Utlevering av varer (nettbutikk og gevinster):
Lørdag 21.11.20 mellom kl. 11-15.
Alle varer må hentes på Steinerskolen i Lørenskog.

Vi tar smittevern på alvor og har lagt opp til rask og effektiv henting av varer. Alt er pakket klar ved henting og du vil få varene levert ved bilen. Vi har vakter til stede som passer på at regler for smittevern overholdes.

Levering:
Vi tilbyr kontaktfri levering hjem for varer kjøpt i nettbutikken. Kun kr. 50,-.
Levering bestilles i nettbutikken, hvor du oppgir navn, adresse, telefonnummer. Ved valg av hjemlevering må kunden være tilgjengelig for mottak av varer på oppgitt adresse til avtalt tid. Du vil bli kontaktet av bud for å avtale levering.
Leveringsområde:
Vi tilbyr levering i Lørenskog, Skedsmo og Rælingen samt i Oslo: bydel Grorud, Bjerke, Stovner og Alna.

Vi ønsker dere en trygg og hyggelig handel på vårt digitale julemarked.
Ta vare på hverandre.

Produkter