Om Jakobsen

Jeg har hatt butikk på epla siden 2010, tidligere under navnet Jakobsen & Sundby. Da Sundby forsvant ut av samarbeidet høsten 2013, skiftet jeg navn til dagens Jakobsen og bygget opp igjen butikken med bedre bilder og mange nye produkter. Ideen om å lage alt av vareprøver samt god kvalitet står fremdeles i sentrum av virksomheten.

Det er trygt å handle hos meg! Med PayPal blir betalingen overført med en gang og jeg sender bestillingen din innen tre dager. PayPal er en velkjent og velbrukt betalingstjeneste med stor sikkerhet. Du trenger ikke å ha Paypal-konto for å betale med Paypal. Du kan betale med ditt vanlige Visakort.

Frakt blir automatisk lagt til på bestillingen din. Denne følger postens takster, og er normalt på ca 35 kr. Jeg sender som A-post brev.

Du har full angrerett på kjøpet ditt! Jeg sender med angrerettsskjema med bestillingen, men du har uansett alltid 14 dagers angrerett på kjøp av produkter på internett. Bare ta kontakt!

Er det noe du lurer på, er det bare å sende meg en melding via Send en melding her på siden, eller på mail gurojak72@gmail.com.

Takk for besøket!