itsok

SALG i butikken vår! Salgsvarene finner du enkelt ved å trykke på kategorien for "Salg" til venstre. Vi selger nå ut mange varer til godt reduserte priser. Vi står foran en "helfornying" og trenger plass til nye varer fysisk og virtuelt.

Vår butikk består av litt av hvert - litt som vi ville hatt den om den eksisterte "på ordentlig" - med klær, ting til hjemmet og selvfølgelig vintage.

Vi liker ideen om gjenbruk samtidig som ingenting slår gamle klær og ting når det gjelder kvalitet og estetikk. Vår vintage stoffkolleksjon har bygd seg opp gjennom en mange års lidenskap for prints og farger fra 50-,60- og 70-tallet.

Vi synes gamle ting fortjener å hentes fram og gies et nytt liv. Du vil derfor også finne endel vintageklær i butikken. Disse har vi merket med itsokVINTAGE for å skille ut det vi ikke har laget selv.

Vi sender alltid med angrerettskjema. Hvis vi har beregnet porto feil refunderer vi alltid beløp over 5 kroner.

Har du noen spørsmål om produktene våre - send dem til oss!

God titt i butikken; enjoy - it's ok!

I forhold til størrelser varierer det fra butikk til butikk hvor store eller små størrelsene er. Vi bruker H&M sin måletabell når vi setter størrelser på plaggene våre. Vi oppfordrer likevel kundene våre til å se også på de spesifikke målene for hvert plagg slik at man er sikker på at plagget passer.

Produkter


Butikken er imidlertidig stengt . Ha en fin høst fine kunder.