Ifa84

Et livslangt skjørt

Det er med stor glede og stolthet jeg nå kan vise dere hva jeg har jobbet med den siste tiden.

Jeg har laget et unikt klesplagg som kan følge kvinner gjennom livet. Et plagg som vil passe om hun endrer kroppsfasong og størrelse. Som passer fra ungdomsalder og til hverdag og fest. Tenk så fantastisk å eie et plagg som alltid vil se bra ut på! Et slikt plagg blir man glad i og tar vare på!

Jeg har utviklet et omslagsskjørt som passer størrelse S-L. Skjørtet er prøvd på jenter/ kvinner i ulike størrelser, fasonger og høyde i alderen 11-59 år. Tusen takk til alle som har prøvd det i denne tidlige fasen, dere har vært til stor hjelp. Skjørtet passer også størrelsene xs og xl, men da bør beltet justeres noe.

Jeg har utarbeidet to lengder, men de aller fleste liker best den korte varianten (ca 50 cm). Dermed har jeg laget flest skjørt i denne lengden. Se bilder, eller spør gjerne også hvis du er usikker. Du kan også bestille skjørt. Se facebooksiden min Ifa84, for mer detaljer rundt dette.

Skjørtene er sydd av meg og laget av gjenbrukstekstiler og restemateriell. Dette for å redusere forbruket vi har av klær og tekstiler i samfunnet. Skjørtene er en motvekt til fast fashion og er laget for å vare lenge.

Dette må da være den perfekte gaven å gi til dattera, venninna, kjæresten eller kona? Eller hva med å gi det i gave til konfirmanten? Eller til hun som skal flytte hjemmefra? Dette skjørtet vil hun kunne ha glede av i mange, mange år fremover.

Pris? Skjørtet selges for 650 kr. Hvis du vil ha det tilsendt kommer fraktomkostninger på 80 kr i tillegg.

Produkter