Om Sting & Ting

Sting & Ting er unike produkter i skinn og tekstil, som er designet og håndlaget av Ida Victoria Grønbekk. Jeg syr til både barn og dame, samt en del tilbehør og ting til hjemmet. Ta kontakt dersom det er noe du lurer på, ved å sende en mail til kontakt@idavictoria.no

www.idavictoria.no

Alt i butikken er designet og håndlaget av meg, Ida Victoria Grønbekk

Besøk gjerne nettsiden min www.idavictoria.no for mer syinspirasjon, blogg og gratisoppskrifter på ting du kan sy selv.

Nøl ikke med å kontakte meg om du har spørsmål eller kommentarer, og om du finner noe du liker under "solgte produkter", går det an å spørre om jeg kan lage en til.

★ MATERIALER:
Jeg bruker for det meste bomull, ull, lin, viskose og skinn i produktene jeg lager. Mange av stoffene er gjenbruksstoffer som har levd tidligere liv som gardiner, duker, sengetøy eller annet. Det er opplyst om materialene på hver produktoppføring.

Alt jeg syr kan vaskes i maskin på 30-60 grader.
Skinnprodukter kan ikke vaskes.

★ BETALING:
Betalingsalternativene i min butikk er PayPal og privat oppgjør.

Med PayPal betaler du raskt og enkel med med kort over internett. Du trenger ikke registrere egen PayPal-konto for å betale på denne måten. Betalingen registreres umiddelbart.

Velger du privat oppgjør, sender jeg en mail med betalingsopplysninger, og du kan enten betale med Vipps eller til bankkonto. Jeg forventer betaling fra privat oppgjør så snart som mulig, og senest en uke etter bestillingen fant sted.

Om du velger "Faktura" får du faktura på mail, med en ukes betalingsfrist.

Det er ingen gebyrer for noen av betalingsalternativene.

Alle priser er inkludert mva.

★ LEVERING:
Når varer lages på bestilling kan det ta opp til 2-3 uker før varen sendes, men jeg får som oftest laget og sendt ut raskere enn det. Dersom noe haster, send meg en melding om det, så prioriterer jeg å få sendt ut raskt. Jeg sender ikke ut noen bekreftelse på at pakker er sendt, men de som lurer, kan sjekke under "Dine kjøp" inne på Epla, der ordren markeres som sendt.

★ ANGRERETT
Produkter som er spesiallaget med navn eller etter mål, kan ikke byttes. Alle andre produkter har du 14 dager angrerett på.

★ ★ ★

NB! Epla er kun satt opp for kunder innenfor Norge. Om du ønsker å bestille utenfor Norge, kan du kontakte meg på post@idavictoria.no