Om Sting & Ting

Mine ideer og syprosjekter er preget av glede og spontanitet. Jeg syr fordi jeg elsker det, og det dukker stadig opp nye ideer som jeg må prøve ut. Det resulteter i mange unike produkter. Alt i butikken er designet og håndlaget av meg, Ida Victoria Grønbekk

Besøk gjerne nettsiden min, www.idavictoria.no - der finner du blant annet link videre til min Facebookside og blogg.

Nøl ikke med å kontakte meg om du har spørsmål eller kommentarer, og om du finner noe du liker under "solgte produkter", går det an å spørre om jeg kan lage en til.

★ MATERIALER:
Jeg bruker for det meste lin, bomull, ull og skinn i produktene jeg lager. Dette skal være opplyst på om alle produktoppføringer. Som oftest gjenbruker jeg gamle stoffer, men jeg bruker noe nytt også.

Alt jeg syr kan vaskes i maskin på 30-60 grader.
Skinnprodukter kan ikke vaskes.

★ BETALING:
Betalingsalternativene i min butikk er PayPal og privat oppgjør.

Med PayPal betaler du raskt og enkel med med kort over internett. Du trenger ikke registrere egen PayPal-konto for å betale på denne måten. Betalingen registreres umiddelbart.

Velger du privat oppgjør, sender jeg en mail med betalingsopplysninger, og du kan enten betale med Vipps eller til bankkonto. Jeg forventer betaling fra privat oppgjør så snart som mulig, og senest en uke etter bestillingen fant sted.

NB! Jeg sender ingen varer før betalingen er registrert.

★ LEVERING:
Varer som lages på bestilling kan det ta opp til 14 dager før sendes, men jeg får som oftest laget og sendt ut raskere enn det. Dersom noe haster, send meg en melding om det, så prioriterer jeg å få sendt ut raskt. Jeg sender ikke ut noen bekreftelse på at pakker er sendt, men de som lurer, kan sjekke under "Dine kjøp" inne på Epla, der ordren markeres som sendt.

★ ANGRERETT
Jeg driver Eplabutikken Sting & Ting som en privat hobbyvirksomhet, og når du handler av privatpersoner har du ikke samme angrerett som når du handler av firmaer. Produkter som IKKE er spesiallaget kan jeg allikevel ta i retur, om kjøper betaler portoen. Produkter som er laget på bestilling og spesiallaget, tas ikke i retur.