Hanneles verden - gjenbruk og omsøm

Hanneles verden - gjenbruk og omsøm

Velkommen til min verden! Jeg er opptatt av gjenbruk og omsøm og selger klær, tilbehør og småting fra en familiens sin litt for rikholdige garderobe og overfylte skap - hvor noe er blitt for smått og noe aldri passet helt så det ikke kom i bruk.

Kanskje kan du bruke det som det er eller på en ny og annen måte?

Det meste selges rimelig og kan sendes med posten.

Mye klær i ca str 40/42 i overdeler og 38/40 underdeler som er mine mer eller mindre gjennomtenkte innkjøp :-) Mye pent kommer også str S eller rundt 36 som har tilhørt min datter. Det vil også bli lagt ut noe barneklær og kvalitetsklær i en litt mer voksen genre i ca str 46 som er fra min mors gjemmer. Et og annet plagg til ung herre finner du også i butikken sammen med ymse ting og tang.

Jeg tilbyr betalingsordning via PayPal og privat oppgjør (betaling til konto eller VIPPS).

Hvis du ønsker å benytte privat oppgjør ber jeg om at du betaler innen 3 døgn fra du får betalingsinformasjon tilsendt fra meg, hvis ikke annet er avtalt spesielt.

Pakker som blir "borte" i postgang -og heller ikke kommer i retur fra posten erstattes ikke. Jeg kan heller ikke garantere for postens transport av knuselige ting, men vil pakke de inn så godt jeg kan for at det skal gå bra!

Jeg beskriver varene så godt jeg kan, men husk at dette er secondhand og vintage og at det kan være små feil og mangler som jeg overser i farten...

Du kan selvsagt returnere varer innen 14 dager etter at du mottok de om du er misfornøyd. Vær så snill å ta kontakt pr meil dersom du ønsker å returnere noe. Du må selv dekke returporto. Jeg refunderer pengene dine så snart jeg har mottatt returen fra deg.

NB: Hvis du kjøper fra utlandet må du bruke Pay Pal dersom du ikke har norsk konto/norsk VIPPS.

Det kan bli for mye porto når du legger tingen i handlekurven - dette refunderes :-)

Lurer du på noe så må du bare ta kontakt. Prøver å svare etter beste evne!

Produkter

kr 50,-
kr 50,-