FRI FRAKT! Hanneles verden - secondhand

FRI FRAKT! Hanneles verden - secondhand

Velkommen til min smågale verden! Selger seconhand design, merkeklær, tilbehør og annet småtteri fra en familiens sin litt for rikholdige garderobe og overfylte skap - hvor noe er blitt for smått og noe aldri kom i bruk!

Det meste selges rimelig og med gratis frakt (B-post) dersom ikke annet er skrevet i annonsen.

Mye klær i ca str 40/42 i overdeler og 38/40 underdeler som er mine mer eller mindre gjennomtenkte innkjøp :-) Mye pent kommer også str S eller rundt 36 som har tilhørt min datter. Det vil også bli lagt ut noe barneklær og litt kvalitetsklær i en litt mer voksen genre i ca str 46 som er fra min mors gjemmer. Et og annet plagg til ung herre finner du også i butikken :-)

Ellers kan det nok dukke opp kjøkkensaker, porselen og bøker etter hvert.

Ta kontakt hvis du ønsker en raskere forsendelse! Jeg tilbyr betalingsordning via PayPal og privat oppgjør. Hvis du ønsker å benytte privat oppgjør ber jeg om at du betaler innen 3 døgn fra du får betalingsinformasjon tilsendt fra meg, hvis ikke annet er avtalt spesielt.

Pakker som blir "borte" i postgang -og heller ikke kommer i retur fra posten erstattes ikke. Jeg kan heller ikke garantere for postens transport av knuselige ting, men vil pakke de inn så godt jeg kan for at det skal gå bra!

Jeg beskriver varene så godt jeg kan, men husk at dette er secondhand og vintage og at det kan være små feil og mangler som jeg overser i farten...

Du kan selvsagt returnere varer innen 14 dager etter at du mottok de om du er misfornøyd. Vær så snill å ta kontakt pr meil dersom du ønsker å returnere noe. Du må selv dekke returporto. Jeg refunderer pengene dine så snart jeg har mottatt returen fra deg.

Hvis du kjøper fra utlandet betaler jeg fortsatt portoen, men om du ikke benytter Pay Pal men isteden velger privat oppgjør og overfører penger til konto, så kommer det et tillegg til prisen på 50 kr. Dette går til å dekke gebyret for utenlandske bank transaksjoner.

Jeg selger mange plagg nærmest gratis hvis du betaler porto - men prøver å unngå tap. Derfor dette lille ekstra utenlandsgebyret :-)

Lurer du på noe så må du bare ta kontakt. Prøver å svare etter beste evne!

Produkter

kr 100,-
kr 250,-
kr 100,-
kr 40,-
kr 50,-
kr 50,-
kr 40,-
kr 50,-