Grovskisse - by Astrid Grov

Tusen takk for at du besøker butikken min!

Jeg er ei grafisk designer fra Grimstad, med en stor kjærlighet for håndlaget typografi. Dette har resultert i bl. annet en serie barnesanger og dialektpostere som er blitt trykket. Illustrasjonene er håndtegnede/skrevet og digitalt bearbeidet. Alle er håndsignerte i etterkant, med mindre noe annet er oppgitt.

Sangene/dialektposterne er trykket i 21x30 og 30x40. Finner du ikke størrelsen du ønsker, send meg gjerne en mail på astrid@grovskisse.no og fortell hva du ønsker.

Jeg kan også lage illustrasjoner og annet grafisk arbeid på bestilling, send meg en mail så finner vi helt sikkert utav det. Logoer og markedsføringskampanjer er kjempegøy.

Plakatene mine kom med i interiørbladet Boligdrøm, og jeg er megastolt! Gøy! De kan du finne her i eplabutikken :)

Betaling kan gjøres som alternativene, men det er også fullt mulig å vippse meg om det er ønskelig. Dette gjøres ved å velge "privat oppgjør", og så kan det betales til vipps nr 546335. Denne ligger under bedrift, så søk den opp der!

Du er selvsagt hjertelig velkommen til å stikke innom og se på, eller kjøpe hos meg i Grimstad også! Bare send meg en melding eller en e-post, så avtaler vi tid!

Produkter


Hei!

Er på ferie i Nederland, åpner opp igjen på nyåret :)

Send meg en mail på astrid@grovskisse.no om det skulle være noe, da jeg fortsatt kan få noe hjelp fra Norge :)

Ha en fin jul, og takk for all hyggelig handel gjennom året som har gått!