Grovskisse - by Astrid Grov

Tusen takk for at du besøker butikken min!

Jeg er ei grafisk designer fra Grimstad, med en stor kjærlighet for håndlaget typografi. Dette har resultert i bl. annet en serie barnesanger og dialektpostere som er blitt trykket opp. Illustrasjonene er håndtegnede/skrevet digitalt bearbeidet og signert.

Sangene/dialektposterne er trykket i 21x30 og 30x40. Finner du ikke størrelsen du ønsker, send meg gjerne en mail på astrid@grovskisse.no og fortell hva du ønsker.

Jeg kan også lage illustrasjoner og andre grafiske arbeid på bestilling, send meg en mail så finner vi helt sikkert utav det.

Plakatene mine kom med i interiørbladet Boligdrøm, og jeg er megastolt! Gøy! De kan du finne her i eplabutikken :)

Betaling kan gjøres som alternativene, men det er også fullt mulig å vippse meg om det er ønskelig. Dette gjøres ved å velge "privat oppgjør", og så kan det betales til vipps nr 546335. Denne ligger under bedrift, så søk den opp der!

Får innimellom forespørsel om det finnes utsalg noen vei på illustrasjonene. Noen kan du få tak i på "Alle barns madam mim" i Arendal, men i Grimstad er det kun hos meg du kan hente. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å stikke innom og se på, eller kjøpe hos meg! Bare send meg en melding, eller en epost så avtaler vi tid!

Produkter

kr 350,-
kr 400,-
kr 350,-
kr 400,-
kr 250,-
kr 320,-