Galleri Elin

VELKOMMEN - så hyggelig at du kikar innom butikken min! Håpar du ser noko du likar!🌻

ORGINALE MALERIER: Alle er fernissert med matt spraylakk med UV- beskyttelse. Kantane er malt med 3 strøk akryl. Ramme trengs ikkje, men ønskes likevel tilpassa ramme, kan kjøpar ordne det. Stålstreng er stifta bak på ramma for oppheng.
"Deep edge" betyr tjukk kant, ca.3,5 cm.

GICLÉE TRYKK: Kvart trykk er tilgjengeleg i begrensa opplag på 10 stk. Papiret er av høg kvalitet (Hahnemuhle) og passar til ordinære rammestørrelser. Rammer er ikkje inkludert, men eg hjelper deg gjerne med valg av ramme om ønskeleg. Alle trykk med kvit kant er signert og nummerert. Trykk uten kvit kant leveres med signert og nummerert sertifikat.

KUNSTKORT: Selges i 3 ulike str. Alle er doble og inkludert konvolutt. Oppgitt pris pr.stk.

Farger på bilder og kort er forsøkt gjengitt så likt som mulig orginalen. Det kan likevel vere små avvik sidan foto aldri gir 100% riktig resultat.

Eg benytter en interiør-app. for å vise fram mine malerier/trykk. Hvis du er usikker på om et konkret motiv vil passe inn hos deg, kan du sende meg et bilde av veggen din med litt av møblementet rundt, så kan eg "henge opp" maleriet på veggen din via appen eg bruker, og sende deg dette bildet :-) Ta kontakt om du ønsker dette før ei evt. bestilling!

Sjekk gjerne mi nettside, der finn du fleire bilder og utfyllande info om meg:
https://www.gallerielin.com/

Følg meg gjerne på Fb: https://www.facebook.com/gallerielin
og Instagram: elin.bjerk

BETALING: Sjå detaljer om betaling mm. under "om denne butikken". Ikkje nøl med å ta kontakt om noko er uklart!

Produkter i kategorien Giclée trykk