Frk Berg Interiør og Hobby

Frk Berg Interiør og Hobby

Nordic Chic Kalkmaling er en brukervennlig dekorativ maling som kan brukes til å oppgradere bl.a møbler, interiør, gulv og vegger. Den er tilgjengelig i 44 fantastiske farger som alle kan blandes med hverandre etter behov og ønske. Den gir utmerket dekning på de fleste overflater, blant annet glass, tre, stein, fliser, plast, metall, laminat, betong, stoff ... faktisk vil den dekke nesten alle overflater! Og alt dette UTEN pussing og forbehandling!

Nordic Chic Kalkmaling er en vannbasert mineral maling med høyt kalkinnhold. Den har en matt, kalkaktig følelse, men uten å smitte av. Selv om Nordic Chic Kalkmaling er ganske slitesterk, anbefaler vi at du forsegler den for vannavstøt med Nordic Chic wax eller Nordic Chic Topcoat. Til bruk i kjøkken, bad og gulv anbefaler vi Nordic Chic Topcoat og til utendørs maling anbefaler vi Clear Topcoat Sealer fra Artisan Enhanncements.

Nordic Chic tilbyr en maling som er EU-miljømerket og laget av helt naturlige ingredienser. Det har ingen VOC, den er miljøvennlig og inneholder ingen løsningsmidler. Den har MAL kode 00-1 og er ekstremt miljøvennlig. Vår maling inneholder ikke akrylater, fungicider eller kopolymerer.

Håper du finner noe du liker, og lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt ved å sende meg en melding.

Du kan også treffe meg her: https://frkberg.no/

Takk for at du tok en titt på min nettbutikk !

Produkter