Om Faia Accessories

Faia Accessories ble til i juni 2010, men startet allerede smykkedesign-virksomhet i februar 2009 under navnet "Hama-Bling", da ble det laget smykker og øredobber med hama-perler. Smykkene blir solgt her på Epla.no, facebook, twitter, instagram, og deltar av og til på søndagsmarkedet på Blå, festivaler og julemarkeder, og leter nå etter utsalgssteder/samarbeidspartnere i Oslo.

Gry Faia lager, monterer/setter sammen og redesigner smykker, armbånd, ørepynt, brosjer, nøkkelringer, brillesmykker/snor, kjøleskapsmagneter, mansjettknapper og slipsnåler. Hun bruker mange forskjellige materialer, blant annet: glass, stener, tibetansk sølv, 925 sølv, forskjellige nikkelfrie metaller, kirurgisk stål, zirkonia, krystaller, lava sten, tre, akryl, voks og noe plastperler/charms, semsket skinntråd, lærtråd og bomullstråd. Hun lager også noen få egne ting i fimo-leire.
Butikken inneholder både redesignede, håndlagde, håndmonterte, vintage/restaurerte varer og noen importerte varer. Noen av smykkene/ørepynten er små samlefigurer.

Det er muligheter for å spesialbestille hama perle-produkter om det er noen spesielle farger eller motiv dere ønsker. Send en melding/e-mail. (Lager ikke store bilder)

Har du spørsmål angående et kjøp, smykker, kvalitet, eller vil bytte metall-ørekroker med ørekroker i kirurgisk stål eller bronse, gull eller sort farge, så er det bare å sende en e-post/melding. :) Jeg hjelper til så godt jeg kan.

NB: Har du ikke paypal konto, send meg en e-post så sender jeg mitt kontonummer eller vipps nr, og instrukser til e-post adressen din.

E-post: faia.accessories@gmail.com
Facebook page: www.facebook.com/Faia.Accessories
BLOGG: http://faiaaccessories.blogspot.com
Instagram:
www.instagram.com/faiaaccessories
Twitter:
www.twitter.com/faiaaccessories