En vennlig hilsen

Velkommen til "En vennlig hilsen"!

Mitt mål og ønske med denne siden og butikken er at du skal finne noe helt spesiellt, til en helt spesiell og kjær skatt.
Også ønsker jeg å legge til rette for at du skal ha mulighet til å få brodert inn en personlig hilsen med kanskje ditt og barnets navn!? :)

En gave som sier mer enn tusen ord, og ikke trenger gavekort!

Jeg ønsker du skal kunne finne en gave, som vil være unikt fra alt annet, og vil, ved første blikk, minne om din kjærlighet.

Mine kjoler og forklær bærer preg av gamledager. Jeg har alltid satt pris på både møbler, gjenstander og klær, laget tilbake i tid. Før ble både gjenstander og plagg laget med sjel, dybde, respekt og kjærlighet. Masseproduksjon eksisterte ikke, og ingen gjenstander var fullstendig like. Hvert enkelt plagg var et resultat av et langt, inntenst arbeid. Det inneholdt hundrevis av små valg og bestemmelser. Et menneske produserte et unikt plagg, med en sjelelig og kjærlig tilknyttning. Ønsket om perfeksjonisme og estetikk må ha vært stort. Selv om det ble solgt videre og aldri sett igjen, var dette en kunstnerens verk som skulle ut i verden og bli beundret av mennesker. Jeg ønsker, med "En vennlig hilsen." å bidra med muligheten til å gå på håndlaget skattejakt, og kanskje også finne noe som er en levende skatt verdig.

Alt jeg selger har jeg tegnet og designet selv, så tilsvarende finnes ikke.

Besøk gjerne butikken min sin facebook-side! Og selvfølgelig hyggelig om du klikker liker på den, så du kan følge kjolenes tilblivelse!

http://www.facebook.com/EnVennligHilsen

Spørsmål og ønsker mottas med glede, på mail: martheflebu@hotmail.com

Produkter