Om E-funn

Dersom frakten er beregnet feil og du har betalt for mye så vil beløp over kr.10 returneres.

Når det gjelder bilde av produktene så prøver vi å ta bildene mest mulig lik slik gjenstanden framstår i virkeligheten. Den plastikk hånden som er med i mange av bildene er på størelse med en gjennomsnittelig damehånd og kan gi en bedre forståelse for størelse- forholdet på tingene.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på!

Når det gjelder betaling "privat oppgjør" så har vi prøvd å la tilliten gå begge veier men det viser seg faktisk at det er noen -ytterst få riktignok som ikke har til hensikt å betale for seg. Det er ikke særlig hyggelig når vi prøver å gjøre det beste vi kan for at våre kunder skal bli fornøyde. Av den grunn så sendes ingen bestillinger før mottatt betaling!

Du har 14 dagers angre og returrett dette er lovbestemt ved fjernsalg (bestilling via post) og velger du å sende en vare i retur så er det ingen sure miner med det og selvsagt så får du pengene du har betalt tilbake!
Kontakt oss helst på forhånd dersom du vil benytte deg av angreretten eller om det skulle være noe feil/mangler med varer du har bestillt!
Vi har ikke til hensikt å prøve å lure noen, men alle kan gjøre feil!
Dersom vi har gjort feil som å sendt deg feil varer eller lignende så betaler selvsagt vi for dine utlegg med dette. Benytter du deg av angreretten forøvrig (angret på bestillingen, falt ikke i smak o.l.) så må du selv betale porto/retur porto og sende produktet tilbake i samme tilstand som du fikk det.
Vi er ærlig når det gjelder våre salg og håper du er like så:)

Ønsker du å få tilsendt sendingen som registrert pakke vil det komme et tillegg i frakt kostnadene. Oppgi ved bestilling om du ønsker dette.
Svært kostbare produkter vil bli sendt som registrert pakke uansett!
Påtar oss ikke ansvar for sendinger som evt skulle bli borte gjennom postgangen (har ikke hendt enda heldigvis:))
Har derimot fått et par sendinger i retur grunnet feil oppgitt adr og dårlig merket postkasse. I tillegg til et par tilfeller hvor postverket har surret rundt med sendingen i ukesvis av en eller annen ukjent årsak!
Kniver og lignende betales helst via PayPal eventuelt bekreftelse på at kjøper er over 18 år.

Fint om du oppgir produkt nummer ved spørsmål angående et produkt:)

Ønsker deg en fin~fin dag c",)